Arıza 28. son bölüm izle

Arıza 28. bölüm ile Show TV ekranlarında yayında. 28 Mart Pazar akşamında ilgiyle takip eden Arıza 28. bölüm full izle halinde tek parça olarak Youtube platformunda. Peki, Ali Rıza ile Haşmet’in sonu geldi mi?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisi 28. bölüm ile 28 Mart Pazar akşamında Show TV ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Balaban’ın yeni hain planı Haşmet ile beraber Ali Rıza’yı tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ancak hesaba katmadığı bazı şeyler vardır.

Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin’i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat’a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır.

Arıza 28. bölüm full izle
Arıza 28. bölüm izle

 

Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza’ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak’ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Haşmet evine yapılan saldırının ardından, Mithat’tan Burak’ı yakalayıp kendisine teslim etmesini ister. Burak ve Balaban ise Ali Rıza’nın her daim kendilerinden önce hareket etmesini içlerindeki casusa bağlarlar.

Arıza 28. bölüm full izle
Arıza 28. bölüm izle

 

Melek, Haşmet’i karşısına alarak büyük sırrı açıklar; "Aileni katleden tetikçiler Murat ve Burak’tı" der. Aslan ise Ali Rıza’nın babasının telefonundan gelen sinyaller sayesinde bir adrese ulaşır. Adrese gittikleri zaman ise ortalık birbirine girer ve acı bir sürpriz ile karşılaşırlar.

Arıza 28. son bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.