Arıza 26. Son Bölüm izle

Arıza 26. bölüm full izlenmek için yayında. 14 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 26. son bölümü 14 Mart Pazar akşamında Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Arıza son bölüm tekrarı dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebilmekte.

ARIZA 26. BÖLÜM ÖZETİ

Herkesin aklındaki tek soru Haşmet ve Mert’ten gelecek haberdedir. İhtiyar yaşananlar sonrasında konsorsiyumun başından Mihat’ı alarak onu lağveder. Masadakiler tarafını seçerek yeni planlar içerisine girerken Ali Rıza da eski bir dostu aracılığıyla Mithatların içerisinde bulunduğu gizli toplantıya baskın yapar.

Arıza 26. Son Bölüm izle

Balaban da son gelişmeler akabinde yeni bir plan hazırlayarak hasımlarının ölümünü izlemek istemektedir. Ali Rıza da kendisine gelen sürpriz telefon ile şaşkınlık içerisine girmiştir.

Ringe çıkarak zorlu rakibini devirmeyi başaran Ali Rıza sonunda aradığı kişiyi bularak babası ve Balaban hakkında son gelişmelerden haberdar olur. Balaban’ın bir dayısı olduğunu ve onu sır gibi herkeslerden sakladığını öğrenen Ali Rıza, babasının hayatta olabileceğinden şüphelenmiştir. Konsorsiyumda ise Ali Rıza’yı savunan İhtiyar herkesi şaşkına çevirmiştir.

ARIZA 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza 26. Son Bölüm izle ile ilgili etiketler arıza arıza 26. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.