Arıza 25. bölüm izle

Arıza 25. bölüm full izle! 7 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza tek parça halinde Youtube de. Peki, Arıza 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 25. bölüm ile Show TV ekranlarında. 7 Mart Pazar akşamında Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 25. son bölümünü Youtube platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisi 25. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı.

ARIZA 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zorlu rakibini yenen Ali Rıza; Selim’e ulaşarak Balaban’ın ailesi ve kendi babası hakkında yeni bilgiler öğrenir.

Arıza 25. bölüm izle

Zorlu rakibini yenen Ali Rıza; Selim’e ulaşarak Balaban’ın ailesi ve kendi babası hakkında yeni bilgiler öğrenir. Mithat, Balaban, Burak ve Murat’ın oluşturduğu ittifak ise yeni bir plan yaparak, Haşmet ve Ali Rıza’yı dize getirmeyi hedefler. Haşmet’in Ali Rıza’ya kırgın olduğunu bilen İhtiyar, Haşmet’i karşısına alır ve büyük sırrını açıklar, ’Ali Rıza benim oğlum’ der.

Ali Rıza ve Mert, Halide’yle birlikte babalarının izini sürmek için babalarının mezar yerine giderler. Mezarlıkta hiç beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kalacaklardır.

Arıza 25. bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza son bölüm Arıza 25. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.