Arıza 24. bölüm izle

Arıza 24. bölüm full izlenmek için yayında. 28 Şubat 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 24. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Arıza 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 24. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 28 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 24. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

Arıza 24. Bölümde Neler Yaşanacak?

İhtiyar sonunda Balaban’ın tüm şartlarını kabul eder. Konsorsiyumda başlayan yeni dönemle birlikte Ali Rıza da Halide'nin başına gelenlerden sonra Balaban'ın peşini bırakmamaya oldukça kararlıdır. Konsorsiyum toplandığında ise Ali Rıza yaptıklarıyla herkesi şoke eder. Ali Rıza ve ailesi, Halide'yi istemeye gittikleri Haşmet'in evinde, hiç beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kalırlar.

Arıza 24. bölüm izle

Ali Rıza her şeyi göze alır ve babasıyla ilgili gerçeklere ulaşabilmek için eski bir polisin peşine düşer. O esnada ise konsorsiyum aldığı kararla Ali Rıza'yı oyun dışında bırakacaktır.

Arıza 24. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Arıza 24. bölüm izle ile ilgili etiketler arıza arıza 24. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.