Arıza 20. bölüm izle

Arıza 20. bölüm full izlenmek için yayında. 31 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 20. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Arıza 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 20. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 31 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 20. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

ARIZA 20. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisi 20. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Arıza 20. bölüm izle

Burak’ın isteği doğrultusunda Fuat Ersoylu sade bir törenle toprağa verilir. İhtiyar’ın sağ kolu durumundaki Safir de Ali Rıza ile temasa geçerek ona ilk görevini verir. Burak da babası Vedat etmeden hemen önce kendisine söylemiş olduğu ismin peşindedir.

Halide de uzunca bir süredir hayalini kurduğu Ali Rıza ile kendilerini dinleyebilecekleri tatilin peşine düşmüştür. Muzaffer de uzun yıllar sonrasında sakladığı bir gerçeği Rukiye Hanım’a söyleme gerçeğini kendisinde bulur.

Arıza 20. bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza 20. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.