Arıza 19. bölüm fragmanı! 17 Ocak Arıza 18. bölüm full izle

Arıza 19. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Arıza 19. bölüm yeni bölüm ilk sahne önizleme takipçiler tarafından merak edilmekte. İşte, Arıza 18. bölüm full izle linki…

Arıza 18. bölüm ile 17 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 19. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Arıza yeni bölümünde neler yaşandı?

Arıza 19. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Arıza 19. bölüm fragmanı! 17 Ocak Arıza 18. bölüm full izle

İhtiyar’ın yeni almış olduğu kararlar konsorsiyumda yer alan toplantıya damgasını vurur. Artık bundan sonra tüm dengeler alt üst olacaktır. Haşmet ise İhtiyar ile olan anlaşmasına sadık kaldığını göstermek adına ateşkes ilan eder.

Halide de kendisini canı pahasına kurtararak ateş çemberinin içerisine giren Ali Rıza’ya kavuşmanın mutluluğu içerisindedir. Ancak Alı Rıza bir kez daha intikam için yemin eder. Ahmet ve Erol’un peşine düşer. Fatih ise gözyaşları arasında toprağa verilir.

Arıza 19. bölüm fragmanı! 17 Ocak Arıza 18. bölüm full izle ile ilgili etiketler arıza Arıza 19. bölüm fragmanı Arıza 18. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.