Arıza 17. bölüm izle!

Arıza 17. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 17. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Arıza 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 17. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 10 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 17. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

ARIZA 17. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisi 17. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Arıza 17. bölüm izle!

Halide tarafından vurulan Fuat acil olarak ameliyata alınır. Kritik olan durumu henüz kimseye haber edilmezken artık Fuat yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Haşmet ise Halide’nin Burak’ın elinde olduğunu öğrenmiştir.

Son çare olarak İhtiyar’ın huzuruna çıkmaya karar veren Haşmet, Rıza’dan gelen haberi beklemeye başlar. Rıza’da bir an önce Halide’yi bulmak için yoğun bir çabanın içerisindedir. Burak da babasının yokluğunda kendi saflarında olmayan herkese meydan okumaktadır. Bu hedeflerden birisi de taksi durağıdır. Mithat ile Melek ise başlarına gelen olaylardan sonra yeni planlarını devreye sokmak üzeredir.

Arıza 17. bölüm izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 17. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.