Arıza 16. son bölüm izle!

Arıza 16. son bölüm izle! Arıza 16. bölüm izle bağlantısı tek parça full halinde 27 Aralık akşamında Show TV’de.

Arıza 16. bölüm izle için merak edilmekte. Pazar akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinin son bölümü 27 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 16. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

ARIZA 16. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Babasının kendisini yarı yolda bırakmayarak kurtaracağından emin olan Burak sonunda karşısında Ali Rıza’yı bulur. Bu sefer Burak’tan intikam almaya oldukça yakın olan Ali Rıza oldukça mutludur. Ancak kardeşini kurtarmak isteyen Murat her şeye rağmen Haşmet ile yeni bir anlaşma yaparak Ali Rıza’nın hevesini kursağında bırakır.

Arıza 16. son bölüm izle!

Ailelerinin katiline bir adım daha yaklaşan Haşmet ile Halide’yi çok acı bir sürpriz beklemektedir. Bu konuya dair çok önemli bilgilere ulaşılırken Haşmet artık yeni bir savaşın fitilini ateşlemiş ve hedefe de Fuat Ersoylu’yu koymuştur.

Arıza 16. son bölüm izle! - Resim : 2

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Rıza apar topar bir halde Halide’yi son anda hastaneye yetiştirmiştir. Haşmet de haberi alır almaz hastaneye koşarken kızına bir şey olduğu takdirde kimseyi sağ koymayacağını ilan etmiştir. Burak ise Ali Rıza’dan hemen önce Numan’a ulaşmak istese de kendisinin öldüğünü haberini almıştır. Toplantıya gelen Ali Rıza, Burak’ı Fuat’ın önüne atar ve Burak da her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Burak artık idama mahkum edilmiştir.

ARIZA 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza 16. son bölüm izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 16. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.