Arıza 16. bölüm fragmanı izle!

Arıza 16. bölüm fragmanı izle takipçiler tarafından araştırılmakta. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Arıza 16. yeni bölüm fragmanı merak edilmekte. Arıza 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 16. yeni bölüm fragmanı izle dizinin yakın takipçileri tarafından merak edilmekte. Başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza dizisinin son bölümü 20 Aralık Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayına girdi. Peki, Arıza 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza son bölümde neler yaşandı?

Ali Rıza elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde sevdiği kadın Halide’yi hastaneye yetiştirme gayreti içerisindedir. Haşmet de haberi alır almaz kızına bir şey olduğu taktirde kimseyi sağ koymayacağını söyler. Burak ise Ali Rıza’dan önce Numan’a ulaşmanın derdindedir.

Ancak Ali Rıza daha erken davranarak Numan’ı yakalamış ve hayatına çoktan son vermiştir. Oğlundan haber alamayan Fuat ise konsorsiyumu topladıktan sonra Haşmet ile beraber Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğinden bahseder.

Arıza 16. bölüm fragmanı izle!

Ali Rıza toplantıya gelerek Burak’ı Fuat’ın önüne atar ve her şeyi itiraf ettiğini söyler. Konsorsiyum da Burak’ı idama mahkum etmeye karar verir. Fuat da oğlunu kurtarmak adına sürpriz bir plan yapar ve bunun içine Ali Rıza’yı da dahil eder.

Arıza 16. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Arıza 16. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler arıza 16 bölüm fragmanı izle arıza 16 yeni bölüm fragmanı izle arıza fragman izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.