Arıza 15. son bölüm izle!

Arıza 15. son bölüm izle! Arıza 15. bölüm izle bağlantısı tek parça full halinde 20 Aralık akşamında Youtube’de.

Arıza 15. son bölüm izlemek için araştırmalar devam etmekte. 20 Aralık Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Arıza dizisinin 15. bölümü merakla beklenmekte. Dizinin takipçileri Arıza 15. yeni bölümümü haberimizdeki bağlantı linkinden canlı olarak takip edebilirler.

Arıza yeni bölümde neler yaşanacak?

Ali Rıza elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde sevdiği kadın Halide’yi hastaneye yetiştirme gayreti içerisindedir. Haşmet de haberi alır almaz kızına bir şey olduğu taktirde kimseyi sağ koymayacağını söyler. Burak ise Ali Rıza’dan önce Numan’a ulaşmanın derdindedir.

Arıza 15. son bölüm izle!

Ancak Ali Rıza daha erken davranarak Numan’ı yakalamış ve hayatına çoktan son vermiştir. Oğlundan haber alamayan Fuat ise konsorsiyumu topladıktan sonra Haşmet ile beraber Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğinden bahseder.

Ali Rıza toplantıya gelerek Burak’ı Fuat’ın önüne atar ve her şeyi itiraf ettiğini söyler. Konsorsiyum da Burak’ı idama mahkum etmeye karar verir. Fuat da oğlunu kurtarmak adına sürpriz bir plan yapar ve bunun içine Ali Rıza’yı da dahil eder.

Arıza yeni bölüm Show TV canlı izlemek için tıklayınız

Arıza 15. son bölüm izle! ile ilgili etiketler arıza arıza 15. bölüm arıza yeni bölüm izle Arıza SHOW TV canlı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.