Arıza 15. bölüm izle!

Arıza 15. bölüm full izle linki araştırılmakta. Pazar akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 15. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Arıza 15. bölüm izlemek için merak edilmekte. Pazar akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinin son bölümü 20 Aralık'ta izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza 15. son bölümü tek parça full halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Arıza yeni bölümde neler yaşanacak?

Ali Rıza elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde sevdiği kadın Halide’yi hastaneye yetiştirme gayreti içerisindedir. Haşmet de haberi alır almaz kızına bir şey olduğu taktirde kimseyi sağ koymayacağını söyler. Burak ise Ali Rıza’dan önce Numan’a ulaşmanın derdindedir.

Arıza 15. bölüm izle!

Ancak Ali Rıza daha erken davranarak Numan’ı yakalamış ve hayatına çoktan son vermiştir. Oğlundan haber alamayan Fuat ise konsorsiyumu topladıktan sonra Haşmet ile beraber Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğinden bahseder.

Ali Rıza toplantıya gelerek Burak’ı Fuat’ın önüne atar ve her şeyi itiraf ettiğini söyler. Konsorsiyum da Burak’ı idama mahkum etmeye karar verir. Fuat da oğlunu kurtarmak adına sürpriz bir plan yapar ve bunun içine Ali Rıza’yı da dahil eder. Arıza 15. bölüm full izle! Arıza 15. bölüm tek parça youtube izle!

Arıza 15. bölüm izle! - Resim : 2

Arıza 14. bölümde neler yaşandı?

Ali Rıza gözlerini açar ve türlü işkencelerin ardından kendisine gelmeye çalışır. Muzaffer ise halen bu işin arkasında kimin olduğuna ulaşamamıştır. Ali Rıza konsorsiyum toplantısında başına gelenleri anlatır ama kimin yaptığını bilmediğini söyler, Fuat ise bu işi kimin yaptığını açıklar.

Arıza 15. bölüm izle! - Resim : 3

Halide ise Ali Rıza’dan duyduklarıyla şoke olur; Ali Rıza Halide’ye, ‘Biz olamayız’ der. Ali Rıza Numan’ın deposunu iç edince Numan, Burak’tan para ister. Melek ise artık kararını vermiştir, öğrendiği büyük sırrı Haşmet’le paylaşacaktır.

Burak’ın gönderdiği paralar sahte çıkınca Numan, Burak’ın evine gelir ve ateş açar. Kurşunların hedefi ise Burak değil, Halide olur.

Arıza 15. bölüm izlemek için tıklayınız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.