Arıza son bölüm izle!

Arıza son bölüm full izle! Arıza dizisinin 12. son bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek. Arıza 12. bölüm full izle linki…

Arıza 12. son bölüm full izle merakla araştırılıyor. 29 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza dizisinin 12. son bölüm linki Youtube’de tek parça halinde yayına girdi.

ARIZA 12. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Ali Rıza, Şehmuz’un mallarını neden yaktığını konsorsiyumda açıklar. Fuat bu açıklamaya her ne kadar ikna olmuş görünse de işin aslı öyle değildir, Rıfkı’ya talimat verir ve Ali Rıza’yı araştırmasını ister.

Halide yeni polikliniğine Nihan’ın adını vererek herkesi çok mutlu eder. Burak konsorsiyuma rakip olacak yeni bir ortaklığın temellerini atar, ilk kurban olarak da kendilerine Ali Rıza’yı seçer. Hasan, Haşmet’ ten sürpriz bir şekilde Ali Rıza’nın gizli görevini öğrenir. Ali Rıza ise Haşmet’in karşısına dikilir ve Halide’yle birbirlerini sevdiklerini söyler.

Arıza son bölüm izle! ile ilgili etiketler Arıza 12. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.