Arif Verimli yıllar sonra içini döktü! Müge Anlı ile yaşadıkları olay yarattı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz sezon ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'nin takipçisine verdiği yanıt sosyal medyada olay oldu. Takipçisinin, "Müge Anlı asla sözünüzü bilerek kesmez" yorumuna verdiği cevap skandal yarattı.

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli geçen sezon sürpriz bir şekilde programdan ayrılmıştı. Ayrılık sebebini kişisel tercihler olarak açıklayan Verimli, program arkadaşı Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma sonucu ayrılık kararı aldığını söylemişti.

"ARİF VERİMLİ YILLAR SONRA İÇİNİ DÖKTÜ!"

Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılığıyla ilgili bir takipçisine verdiği yanıtla tekrar gündeme geldi. Verimli'nin paylaşımının altına bırakılan mesajda "İsteyerek olmamıştır, hocam. Rahmi Bey olsun, Şevki Bey olsun, isteyerek olmamıştır. Mügeciğimin asla sözünüzü keseceğini düşünmüyorum. İnşallah bir araya gelirsiniz." denildi.

Müge Anlı'nın peşine düştüğü dosya, bu kez iktidar içindeki fay hatlarına  denk gelmiş"

"GAYET İSTEYEREK OLDU"

Verimli'nin bu mesaja verdiği yanıt ise "Gayet isteyerek oldu. Bir anda tepki vermedim bu bir birikimdi, sevgiler" oldu.

Arif Verimli yıllar sonra içini döktü! Müge Anlı ile yaşadıkları olay yarattı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.