Arif Verimli ve Rahmi Özkan Müge Anlı'da neden yok? Ayrıldı mı?

Müge Anlı canlı yayınına her gün katılan Prof. Dr. Arif Verimli ve Avukat Rahmi Özkan, ekranlarda olmaması şaşkınlık yarattı. Arif Verimli ve Rahmi Özkan neden yok? Arif Verimli ve Avukat Rahmi Özkan Müge Anlı’dan ayrıldı mı? İşte detaylar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün canlı yayın konuğu olan Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Arif Verimli’nin ekranlarda olmaması şaşkınlık yarattı. Takipçiler ise bu iki ismin neden Müge Anlı’da olmadığını merak etmeye başladı.

Yaşanan gelişmeleri yorumlayan ve Müge Anlı ekibiyle birlikte olayları aydınlatmaya çalışan Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Arif Verimli’nin bir süre programa ara verdikleri belirtildi.

ARİF VERİMLİ VE RAHMİ ÖZKAN NEDEN YOK?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 66 yaşındaki Arif Verimli ve 81 yaşındaki Rahmi Özkan Müge Anlı yayınında yer almıyor.

Arif Verimli ve Rahmi Özkan Müge Anlı'da neden yok? Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı rahmi özkan Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.