Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti?

Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti merak ediliyor. Ani bir karar ile Müge Anlı’nın programından ayrıldığını açıklayan Arif Verimli Didem Arslan’ın programına geçtiğine dair dolaşan iddiaları cevapladı.

Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti sorusu merak ediliyor.  Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıldır danışmanlık yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise ani ayrılık açıklamasında bulunarak vatandaşları şaşırtmıştı.

Ani ayrılığının ardından Arif Verimli’nin Show TV'de yayınlanmakta olan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına transfer olduğu iddia edilmişti. Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti sorusuna yanıt geldi.

Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti?

Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti?

Arif Verimli Didem Arslan sorularına sosyal medya hesabından cevap verdi. Arif Verimli, "Benim muayenehane saatim zaten 14:00-20:00 arasında. Ben asla öğleden sonra kuşağında bulunmam. Ki benim prensiplerim var, dinleniyorum ben. Benden duymadıkça inanmayın lütfen" diye o iddiayı yalanladı.

Arif Verimli Didem Arslan’ın programına mı geçti? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Müge Anlı Arif Verimli program mı değiştirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.