Arif v 216'nın görüntüleri Ferhat Göçer'in klibine karıştı... "Lütfen o görüntüleri silin"

Ferhat Göçer ve Cem Yılmaz'ın çekimleri birbirine karıştı.

Şarkıcı Ferhat Göçer, yeni klibinin çekiminde büyük aksilik yaşadı. Komedyen Cem Yılmaz’ın ekibinin müdahalesi, ilk çekimin çöpe gitmesine ve klibin ikinci kez çekilmesine yol açtı.

STÜDYODA KARIŞIKLIK

Ferhat Göçer, Sezen Aksu şarkısı “Yaz Bitmeden”i yeni versiyonuyla beğeniye sundu. Şarkının klibi Ümraniye Platoları’nda çekildi. Ancak aynı stüdyoda Cem Yılmaz’ın “Arif v 216” filminin çekimlerinin devam etmesi, ciddi bir karışıklığa yol açtı.

LÜTFEN O GÖRÜNTÜLERİ SİLİN

Klip tamamlanmak üzereyken, film ekibi “Arif v 216” için hazırlanan mekanların görüntülerinin çekime karıştığını fark etti. Yönetmen Hasan Kuyucu’dan görüntülerin silinmesi rica edildi. Göçer ve Kuyucu da ekibin ricasını geri çevirmedi.

Arif v 216'nın görüntüleri Ferhat Göçer'in klibine karıştı... "Lütfen o görüntüleri silin" ile ilgili etiketler Ferhat Göçer klip çope gitti stüdyo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.