"Arif v 216" ne zaman vizyona girecek?

Cem Yılmaz'ın son filmi "Arif v 216" vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin efsanevi karakteri Arif'in 216 ile maceralarını anlatacak film için heyecan tırmanıyor. 216 isimli robotun insan olma maceralarını anlatacak film vizyon tarihi merakla araştırılıyor. Filmin galası gerçekleştirildi. Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı. Peki, Arif v 216'nın konusu ne? Ne zaman vizyona girecek? Nerelerde izlenebilir? Detaylar haberimizde...

Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? Arif ve 216'nın maceralarını anlatacak film vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. Filmin galası dün gerçekleştirildi. Gösterim öncesi filme ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Yılmaz, "Bütün sinemaseverlerin zevk alacağı, gerçekten salondan mutlu ayrılacakları, çok güzel, eğlenceli ve dokunaklı bir film oldu." dedi. G.O.R.A ve A.R.O.G'un ana karakteri olan Arif'in karakteri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Sanatçı Cem Yılmaz'ın yapımcılığını, senaristliğini üstlendiği ve başrol oyuncusu olarak yer aldığı "Arif v 216" adlı filmin basın gösterimi İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirildi. Peki, Arif v 216'nın konusu ne? Ne zaman vizyona girecek? Nerelerde izlenebilir? Detaylar haberimizde...

arif_v_216_vizyon

ARİF V 216 KONUSU NE?

"Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif'in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yeni yaşantısını alışmaya çalıştığı sırada aşk da kapısını çalmıştır. Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216'dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216'yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216'yı kurtarmak için bir mücadeleye girişir."

"SEYREDİNCE BEN ÇOK DUYGULANDIM"

Filmde "216" karakterini canlandıran Ozan Güven de film üzerine 2 yıl boyunca çalıştıklarını belirterek, "Elbetteki film yapmanın amacı çok sevilsin ve izlensin. Bunun dışında farklı bir amaçla film yapılmıyor. Güzel bir film oldu." diye konuştu.

Güven, filmi seyircilerin beğeneceği yorumunda bulunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün akşam filmi misafirlerimizle izledik. Bütünü seyredince o süreç sonunda ben çok duygulandım, hem de eğlendim. Çok emek verdiğimiz bir iş. Hakikaten seyirciye de değer veren bir iş olduğu için içim çok rahat. Yaptığımız işten çok memnunuz. Hikayesiyle, oyuncularıyla, 2 saat şahane vakit geçirecek insanlar."

Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü ise vizyon öncesi basın gösterimlerinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Çünkü gelecek eleştirilerle, yorumlarla kimi zaman güç buluyoruz, moral depoluyoruz. Kimi zaman da bir sonraki projeyi 'daha iyi nasıl yapabiliriz' diye yolumuzu çiziyorsunuz bizlere." ifadesini kullandı.

Komedi ve bilim kurgu türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Yılmaz ve Güven'in yanı sıra Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Mert Fırat, Sadri Alışık, Çağlar Çorumlu, Can Yılmaz, Ediz Hun, Özge Özberk, Mustafa Sandal, Şükrü Özyıldız ve Ahu Yağtu yer alıyor.

OYUNCU KADROSU

cem_yAlmaz

CEM YILMAZ

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti. “Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”

, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı son film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

ozan_gAven

OZAN GÜVEN

Önceki gün eski eşi Türkan Derya ile Arnavutköy’de görüntülenen Ozan Güven, Meryem Uzerli ile birlikte başrol oynadığı Annemin Yarası filmi hakkında konuşmuştu.

Annemin Yarası filmi ile kısa sürede magazin gündeminde en çok konuşulan sim olan Güven hakkında bilmediklerinizi sizler için bir araya getirdik.

İşte Ozan Güven’in başarılarla dolu hayat hikayesi:

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu.

İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalıştı.

İkinci Bahar, Koçum Benim, Çiçeği Büyütmek, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol almıştır.

GORA, AROG, Yahşi Batı ve Pek Yakında sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

seda_bakan

SEDA BAKAN

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur. Anne tarafı Selanik'li, baba tarafı Saraybosna'lı'dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı.

Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki Eda rolüyle tanındı.

alfahfbahf

ÖZKAN UĞUR

1996 yılında Yavuz Turgul'un yönettiği Şener Şen ve Uğur Yücel başrollerini paylaştığı Eşkıya filminde rol almıştır. Atv kanalında yayınlanan İkinci Bahar dizisinde zabıta rolünde oynamıştır. Atv'de yayınlanan Ağırlığınca Altın yarışmasını sunmuştur. Komser Şekspir filminde oynamıştır. Atv'de yayınlanmış olan Yeter Anne dizisinde anne rolündeki Suna Pekuysal'ın oğlunu canlandırmıştır.Alacakaranlık adlı dizide Bedir Büyükdereci rolünü canlandırmıştır. G.O.R.A. filminde Garavel rolünde oynamıştır. A.R.O.G. filminde ise Dimi rolünde oynamıştır.

1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner'le birlikte, Ferhan Şensoy'un "Şahları da Vururlar" ve "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında başlayan Türk Malı dizisinde yeni yayın döneminde oynayacağı duyurulmuştur. 2009 yapımı olan Yahşi Batı filminde de Kızılderili şefi Kızılkayalar rolüyle beyazperdede Cem Yılmaz'a eşlik etmiştir.2014 yılında Pek Yakında filminde Ejder rolüyle beyazperdeye bir kez daha çıkmıştır.

jhefgaghfa

ZAFER ALGÖZ
Zafer Algöz, 30 Ağustos 1961, Kars doğumlu, Türk oyuncudur.

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirmiştir.

AaAlar_corumlu

ÇAĞLAR ÇORUMLU

Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi.

Mezifon Lisesi'nden 1994 senesinde mezun olduktan sonra Eskişehir'e yerleşen Çorumlu, 2000 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitirdi.

Buradaki eğitimi sırasında okulun tiyatro kulübüne giren Çorumlu, profesyonel deneyim yaşamak ve kariyerinde ilerlemek için İstanbul'a yerleşti.

MSM ACTOR STUDIO'da bir sene eğitim aldıktan sonra "Kabare Taksim" bünyesine dahil oldu ve profesyonel kariyeri başladı.

Televizyonda kendisini tanıtmasını sağlayan proje, Kabare Taksim ekibiyle birlikte rol aldığı TRT'de yayınlanan "7 Numara" isimli komedi dizisi oldu.

Kabare Taksim'den sonra "Komedi Kılçık" grubuna dahil olan Çorumlu, 2007 senesinde rol aldığı "İstanbul Efendisi" oyunu ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na dahil oldu.

Çağlar Çorumlu, birçok tiyatro oyunu, televizyon dizisi ve sinema filminde rol almasının yanı sıra, 2013 senesinde kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Buradaki ilk oyunu, 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye koyduğu Koffi Kwahulé'nin "Big Shoot" adlı oyunudur.

2012 senesinde "Şark Dişçisi" adlı oyundaki "Taparnigos" rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görülen Çağlar Çorumlu, aynı sene Gaye Çorumlu ile nikah masasına oturdu.

"Arif v 216" ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler arif v 216 ne zaman vizyona girecek konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.