Arif V 216 galasında kavuştular

İki ünlü isim uzun bir aradan sonra aynı fotoğraf karesinde bir araya geldi.

Cem Yılmaz'ın 5 Ocak'ta vizyona girecek olan yeni filmi Arif V 216'nın galası Zorlu Center'da yapıldı.Pek çok ünlü ismin bir araya geldiği gala gecesinde çokta özel bir kavuşma yaşandı.Funda Erkoç'un haberine göre;2014 yılında 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde birlikte rol alan Elçin Sangu ile Farah Zeynep Abdullah uzun bir aradan sonra aynı fotoğraf karesinde bir araya geldi.

SENELER SONRA

Arif V 216 filminin başrol oyuncularından olan Farah Zeynep Abdullah, Elçin Sangu ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından 'Seneler Sonra' notu ile paylaştı.

Bilindiği gibi 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Farah Zeynep Abdullah Kıvaç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşırken, Elçin Sangu'da ana cast oyuncularındandı.'Kurt Seyit ve Şura' da başarılı performansı ile dikkat çeken Elçin Sangu sonrasında bir anda Türkiye'nin en sevilen oyuncularından oldu.

Arif V 216 galasında kavuştular

Arif V 216 galasında kavuştular ile ilgili etiketler Elçin Sangu Farah Zeynep Abdullah arif v 216 gala funda erkoç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.