Arif v 216 fragmanı yayınlandı! Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? / VİDEO

Cem Yılmaz severler bu haberle dün Arif V 216'nın fragmanı yayınlandı mı? diue araştırmaya başladı. Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216 fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filminin fragmanı izleyicilerle buluştu. Çok kısa bir sürede geniş izleyici kitlesi ile buluşan Arif V 216 fragmanı o kadae heyecanlandırdı ki izleyici bir an önce vizyona gireceği tarihi iple çekmeye başladı. Arif V 216 fragmanı meraklılarıyla buluştu. Arif V 216 fragmanı birbirinden komik sahneler barındırıyor. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filmi Arif V 216 fragmanında, GORA ve AROG filmlerine de atıf yapılıyor. Dünyaya düşen bir cismi bulan Cem Yılmaz, Arif’le ilginç bir yoldan tanışıyor. Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216’nın vizyon tarihi 2018 olarak açıklandı. Peki, Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? Arif v 216 fragmanını izle! İşte Arif v 216 fragmanı ve vizyon tarihi...

Cem Yılmaz severler bu haberle dün Arif V 216'nın fragmanı yayınlandı mı? diye araştırmaya başladı. Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216 fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filminin fragmanı izleyicilerle buluştu. Çok kısa bir sürede geniş izleyici kitlesi ile buluşan Arif V 216 fragmanı o kadar heyecanlandırdı ki izleyici bir an önce vizyona gireceği tarihi iple çekmeye başladı. Arif V 216 fragmanı meraklılarıyla buluştu. Arif V 216 fragmanı birbirinden komik sahneler barındırıyor. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filmi Arif V 216 fragmanında, GORA ve AROG filmlerine de atıf yapılıyor. Dünyaya düşen bir cismi bulan Cem Yılmaz, Arif’le ilginç bir yoldan tanışıyor. Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216’nın vizyon tarihi 2018 olarak açıklandı. Peki, Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? Arif v 216 fragmanını izle! İşte Arif v 216 fragmanı ve vizyon tarihi...

arfi

ARİF V 216 FRAGMANI - ARİF V 216 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven Zafer Algöz, Seda Bakan, Gupse Özay, Kerem Alışık, Ediz Hun, Farah Zeynep Abdullah, Mustafa Sandal ve Mert Fırat gibi isimlerin yer alacağı Arif v 216 filmi, 5 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek.

Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü‘nün oturduğu senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Arif V 2016'dan yeni fragman birkaç saat önce YouTube semalarına düştü. İlk olarak görsel efektlerin daha fazla kullanılmasının göze çarptığı fragmanda, güzel bir bilim-kurgu-komedi üçlüsünü izleyeceğimizin sinyalleri bulunuyor.

5 Ocak 2018'de vizyona girecek film öncesi birkaç fragmanın daha yayınlanması beklenirken bu ilk fragmanda göze çarpanları ve filmin konusunu kısaca belirtelim. İlk olarak G.O.R.A'yı izlediysenin 216 adlı robot arkadaşı biliyorsunuzdur. İşte o robot arkadaş bu filmde gezegenimize geliyor ve Arif'e insan olmak istediğini söylüyor.

Daha sonra gördüğümüz kadarıyla Garavel abimizin de dahil olduğu hikayede eski İstanbul, kötüler, Zeki Müren, Tarkan'ın "Kuzu Kuzu" şarkısı ve Erşan Kuneri'yi bol bol izleyeceğiz. Hafiften bir Wolverine göndermesi de gözümüzden kaçmadı.


CEM YILMAZ FİLMOGRAFİSİ

Cem Yılmaz, gişe rekorları kıran birçok filmi hem yönetti hem oynadı. Hokkabaz, AROG, Pek Yakında, Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerini yöneten Cem Yılmaz birçok filmde de oynadı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Arif v 216 fragmanı yayınlandı! Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? / VİDEO ile ilgili etiketler fragman arif v 216 arif v 216 fragmanı arif v 216 vizyon tarihi arif v 216 ne zaman vizyona girecek arif v 216 fragmanını izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.