"Arif v 216" filmi toplamda ne kadar izlendi?

Türk komedisinde çığır açan komedyen Cem Yılmaz'ın yazdığı ve Ozan Güven ile başrolü üstlendiği Arif v 216 5 Ocak tarihinde vizyona girdi. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı film ilk 3 günde rekor kırdı. İnsan olma umuduyla G.O.R.A'dan dünyaya gelen ve Arif Işık'ı bulan 216'nın aşk macerasını anlatan film 1969 yılında geçiyor. Çoğu kez evimizin salonlarına davet ettiğimiz Yeşilçam yıldızlarının da yer aldığı filmin bir de sürprizi var: Ediz Hun. İyi insanlar sadece filmlerde mi olur, sorusunun da cevabının arandığı filmin maliyeti 9 milyon lirayı buluyor. Usta komedyen Cem Yılmaz'ın tekrar beyazperdeye geldiği film izleyicilerden tam not aldı. Peki, Arif v 216 ne kadar izlendi? Kaç milyon izlendi? Ne kadar gişe yaptı? Detaylar haberimizde...

G.O.R.A filmindeki Robot 216'nın insan olma macerasını konu alan Arif v 216 filmi izleyici rekoru kırdı. Senaryosunu Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı, başrollerini Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü yer alıyor. 5 Ocak tarihinde vizyona giren film izleyicilerden tam not alırken, filmde Özkan Uğur, Ahu Yağtu, Tuba Ünsal, Mustafa Sandal gibi isimlerde rol alıyor. Bunun yanı sıra filmde bir de sürpriz var: Ediz Hun. Cem Yılmaz’ın 2015 yılında vizyona soktuğu ve yine bir komedi filmi olan Ali Baba ve 7 Cüceler’in ilk üç gün performansı düşük olmuş ve Yılmaz’ın o filmi 539.639 kişiye ulaşmıştı. Peki, Arif v 216 ne kadar izlendi? Kaç milyon izlendi? Ne kadar gişe yaptı? Detaylar haberimizde...

Arif_v_216_filmi_toplamda_ne_kadar_izlendi_12

ARİF V 216 FİLMİNİN KONUSU NE?

"Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif'in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yeni yaşantısını alışmaya çalıştığı sırada aşk da kapısını çalmıştır. Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216'dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216'yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216'yı kurtarmak için bir mücadeleye girişir."

cem_yAlmaz_zeki_mAren

"ZEKİ MÜREN YAŞASAYDI BANA 'AYAĞINI DENK AL' DERDİ"

Cem Yılmaz, filmiyle ilgili bir soruya "Zeki Müren yaşasaydı çok güleceğini tahmin ediyorum. Bir yerde sıkıştırıp “Ayağını denk al” diyeceğini de biliyorum" dedi.

Arif v 216'nın Arif Işık'e Cem Yılmaz yeni filmi hakkında merak edilenleri ve yeni projelerini anlattı.Sinema tarihimizin en büyük yapımını çektin. Memnun musun filmden?

- Çok memnunum. Şener Abi’nin (Şen) bir sözü var: “Filmi çekmek çok güzel, insanlara göstermesi de olmasa çok güzel meslek!” Bir buçuk sene uğraştım, şimdi “Söz seyircinin” bölümündeyiz.

Filmde 90’lar kuşağını da madalya kürsüsüne çıkarmışsın: Mustafa Sandal, Tarkan...
- Emektarları koydum, gerçekten emek verenleri. Çünkü onlar kaldı. Kendini gerçekten adamışlık... Fark yaratan her şeyin içinde çocuksu bir samimiyet var. Diri tutan, o samimiyet oluyor.

Arif_v_216_filmi_toplamda_ne_kadar_izlendi3

Ediz Hun, Filiz Akın, Zeki Müren daha naif, masum dönemlerimizin figürleri. Seni nasıl hatırlayacaklar acaba ileride?
- İşler kötüye giderse bir lord gibi hatırlayacaklar. Halbuki serserinin biriyim. 20 sene önce ‘fırlama çocuk’tum, şimdi bazısı snob buluyor.

Nasıl?
- Beyoğlu’na gidiyorsun, “Vay, siz buraya gelir miydiniz?” diyor. Ben buradan geliyorum zaten! Gerçekle kopuyor olay. Yaşsız kalıp gençliğindeki kadar fırlama, tatlı serseri ama yaşanmışlığıyla tecrübeyi aktaracak bir seviyede olmak isterdim.

Neden 1969’a gidiyoruz filmde?
- Kahramanlardan biri dünyayı eski Türk filmlerinden biliyor. Dünyalıları ‘Ofsayt Osman’ filmini izleyerek öğrenmiş, böyle bir kökü var. Yoksa kendime ait bir nostalji değil bu.

Sinema tarihine saygı duruşu var filmde. Sadri Alışık, Ayhan Işık, Filiz Akın....
- Bize düşmez ama yapayım dedim. Bu kişisel bir fetiş değil, yaygın bir sevgi. Bu işlere teşne olmamıza sebep olan enerjiden bahsediyoruz. İçinden söküp atamazsın onu. Refleks gibi. ‘Komedik’ bir film yazarken Arzu Film filmlerinden kopma ihtimalin yok, organizmana girmiş

Ya Zeki Müren? Yaşasaydı ne derdi acaba?
- Çok güleceğini tahmin ediyorum. Bir yerde sıkıştırıp “Ayağını denk al” diyeceğini de biliyorum. Levent’teki villasının aynısını yaptık. Evinde Çince yazılar var, eski dergilerde görürsünüz. ‘İlkbahar, yaz, sonbahar, kış’ yazıyormuş. Zeki Bey son iki mevsimi ters yazdırmış. Biz de ters yazdık.

ARİF V 216'YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi veren Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın filmlerinde bu özendirmeyi “planlı ve sistematik” olarak uyguladığını öne sürdü. Dilekçede şöyle denildi:

"BAĞIMLILIĞI ÖZENDİRİYORLAR!"

“Bu tür eylemler sigara firmalarının gizli reklam araçlarından olduğu son zamanlarda Sarıay Derneğimiz tarafından alınana duyumlar arasındadır. Bu film hakkında iki gündür çok sayıda telefon aldık. Halkımızın bir bölümü artık gerçekleri anlamaya başladı. Yüksek miktarda ceza verilmediği veya denetimsiz bırakıldığı takdirde bu tür vakıaların tekerrür ettiği ve edeceği herkesçe malumdur.

Tütün ürünlerinin ve üretici firmaların isim, marka veya alametleri kullanılarak her ne surette olursa olsun reklam ve tanıtımı yapılamaz. Bu ürünlerin kullanılmasını özendiren veya teşvik eden kampanyalar düzenlenemez. Alkol ve uyuşturucu maddeler gibi bağımlılık yapan ve sayılamayacak kadar zararı olan sigaranın işlev olarak diğer uyarıcı ve uyuşturucu maddelerden hiçbir farkı yoktur. Yasağı ihlal eden kişiler hakkında gerekli müeyyidelerle cezalandırılmasını talep ederim.”

haluk_levent_cem_yAlmaz

HALUK LEVENT’TEN MESAJ!

Cem Yılmaz’la aynı dönem askerlik yapan şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından Cem Yılmaz hakkında bir paylaşımda bulundu ve onun görünenin ötesinde nasıl mütevazi ve iyi bir insan olduğunu yazdı. İşte Haluk Levent’in o satırları:

ARİF V 216 TOPLAMDA NE KADAR İZLENDİ?

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216, vizyona girdiği 5 Ocak tarihinde ve 6 Ocak'ta kapalı gişe oynadı. Arif V 216, ilk 3 günde ise toplam 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından izlenerek, Türk sinema tarihinde Ocak ayında en iyi açılış yapan film oldu.

OYUNCU KADROSU

cem_yAlmaz

CEM YILMAZ

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti. “Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”

, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı son film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

ozan_gAven

OZAN GÜVEN

Önceki gün eski eşi Türkan Derya ile Arnavutköy’de görüntülenen Ozan Güven, Meryem Uzerli ile birlikte başrol oynadığı Annemin Yarası filmi hakkında konuşmuştu.

Annemin Yarası filmi ile kısa sürede magazin gündeminde en çok konuşulan sim olan Güven hakkında bilmediklerinizi sizler için bir araya getirdik.

İşte Ozan Güven’in başarılarla dolu hayat hikayesi:

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu.

İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalıştı.

İkinci Bahar, Koçum Benim, Çiçeği Büyütmek, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol almıştır.

GORA, AROG, Yahşi Batı ve Pek Yakında sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

seda_bakan

SEDA BAKAN

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur. Anne tarafı Selanik'li, baba tarafı Saraybosna'lı'dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı.

Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki Eda rolüyle tanındı.

Azkan_uAur_1

ÖZKAN UĞUR

1996 yılında Yavuz Turgul'un yönettiği Şener Şen ve Uğur Yücel başrollerini paylaştığı Eşkıya filminde rol almıştır. Atv kanalında yayınlanan İkinci Bahar dizisinde zabıta rolünde oynamıştır. Atv'de yayınlanan Ağırlığınca Altın yarışmasını sunmuştur. Komser Şekspir filminde oynamıştır. Atv'de yayınlanmış olan Yeter Anne dizisinde anne rolündeki Suna Pekuysal'ın oğlunu canlandırmıştır.Alacakaranlık adlı dizide Bedir Büyükdereci rolünü canlandırmıştır. G.O.R.A. filminde Garavel rolünde oynamıştır. A.R.O.G. filminde ise Dimi rolünde oynamıştır.

1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner'le birlikte, Ferhan Şensoy'un "Şahları da Vururlar" ve "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında başlayan Türk Malı dizisinde yeni yayın döneminde oynayacağı duyurulmuştur. 2009 yapımı olan Yahşi Batı filminde de Kızılderili şefi Kızılkayalar rolüyle beyazperdede Cem Yılmaz'a eşlik etmiştir.2014 yılında Pek Yakında filminde Ejder rolüyle beyazperdeye bir kez daha çıkmıştır.

zafer_algAz

ZAFER ALGÖZ
Zafer Algöz, 30 Ağustos 1961, Kars doğumlu, Türk oyuncudur.

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirmiştir.

AaAlar_Aorumlu

ÇAĞLAR ÇORUMLU

Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi.

Mezifon Lisesi'nden 1994 senesinde mezun olduktan sonra Eskişehir'e yerleşen Çorumlu, 2000 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitirdi.

Buradaki eğitimi sırasında okulun tiyatro kulübüne giren Çorumlu, profesyonel deneyim yaşamak ve kariyerinde ilerlemek için İstanbul'a yerleşti.

MSM ACTOR STUDIO'da bir sene eğitim aldıktan sonra "Kabare Taksim" bünyesine dahil oldu ve profesyonel kariyeri başladı.

Televizyonda kendisini tanıtmasını sağlayan proje, Kabare Taksim ekibiyle birlikte rol aldığı TRT'de yayınlanan "7 Numara" isimli komedi dizisi oldu.

Kabare Taksim'den sonra "Komedi Kılçık" grubuna dahil olan Çorumlu, 2007 senesinde rol aldığı "İstanbul Efendisi" oyunu ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na dahil oldu.

Çağlar Çorumlu, birçok tiyatro oyunu, televizyon dizisi ve sinema filminde rol almasının yanı sıra, 2013 senesinde kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Buradaki ilk oyunu, 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye koyduğu Koffi Kwahulé'nin "Big Shoot" adlı oyunudur.

2012 senesinde "Şark Dişçisi" adlı oyundaki "Taparnigos" rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görülen Çağlar Çorumlu, aynı sene Gaye Çorumlu ile nikah masasına oturdu.

"Arif v 216" filmi toplamda ne kadar izlendi? ile ilgili etiketler arif v 216 ne kadar izlendi kaç milyon izlendi ne kadar gişe yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.