Arif Kocabıyık kimdir? İstifa etti mi?

Arif Kocabıyık kimdir? Antalya merkezli olarak sosyal medya üzerinden yayın yapan İlave TV Youtube kanalında vatandaşlarla sokak röportajı yapan provokatör Arif Kocabıyık’ın CHP’nin bankamatikçisi olduğu ortay çıktı. Peki, Arif Kocabıyık istifa etti mi? İlave TV kimin? İşte detaylar…

Arif Kocabıyık kimdir? Açtığı youtube kanalı ile Antalya'da Kazım Özal Caddesi'nde vatandaşlara sorular yönelten Arif Kocabıyık, geçen sene bir yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınmış ve daha sonrasında da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Kocabıyık hakkında 'Devlet büyüklerine hakaret' suçlamasıyla dava açıldı. Peki, Arif Kocabıyık istifa etti mi?

Yaptığı sokak röportajlarında devlet ve hükümet aleyhine kışkırtıcı sorular yönelten Arif Kocabıyık'ın daha önce Akdeniz Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olduğu sırada öğrencilere orantısız güç uyguladığı fotoğraf kareleri yansımış ve Kocabıyık'ın işine son verilmişti.

Kocabıyık'ın yaklaşık 7 aydır CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nin Basın ve Halkla İlişkiler biriminden 8 bin lira maaş aldığı ortaya çıktı. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından sözde televizyoncu Kocabıyık'ın 2 gün önce istifa etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Kocabıyık'ın, İyi Parti Genel İdare Kurulu'na adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

 

 

Arif Kocabıyık kimdir? İstifa etti mi? ile ilgili etiketler Arif Kocabıyık İlave TV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.