Ariel Winter kimdir?

2015 yılında göğüslerini küçülttürdüğünü açıklayan ABD'li oyuncu Ariel Winter'in, son görüntüsü şaşkınlık yarattı. Winter'ın göğüsleri elbisesine sığmadı. Rol aldığı komedi türündeki 'The Modern Family' dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Ariel Winter, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. Winter dekoltesiyle gözleri şaşı etti. Peki, Ariel Winter kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Rol aldığı komedi türündeki 'The Modern Family' dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Ariel Winter, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. Winter dekoltesiyle gözleri şaşı etti.Gece için siyah süper mini bir elbise tercih eden 19 yaşındaki aktris, derin göğüs dekoltesi ile dikkatleri üzerine çekti. İki yıl önce sağlık sebepleriyle göğüslerini küçülttürdüğünü açıklayan güzel oyuncunun son hali, "Yeniden estetik operasyon mu geçirdi?" sorusunu akıllara getirdi. Peki, Ariel Winter kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

2_2

ARİEL WİNTER KİMDİR?

Pek çok projesi olmasına rağmen asıl çıkışını 2009 yılında yayınlanmaya başlayan Modern Family dizisi ile yapan Ariel Winter, ilk oyunculuk kariyerine beyaz perdede başladı. Sinema dünyasına Kiss Kiss Bang Bang ile adım atan güzel oyuncu Ariel Winter, bu projeden sonra Bambi 2'de rol aldı. İlk dizi deneyimini 2005 yılında yayınlanan Criminal Minds ile yaşayan Ariel Wİnter, Ardından So NoTORIous'un birinci sezonunda, Crossing Jordan'ın ise 6'ncı sezonda oynadı.Ölümün Sesi ve Hızlı Yarışçı gibi sinema filmlerinin kadrosunda da yer alan Ariel Winter, Jennıfer Love Hewitt'in yer aldığı Ghost Whisperer dizisinin 4'üncü sezonunda Natalie karakterine hayat verdi.

2017-tribeca-film-festival

ARİEL WİNTER YAŞADIĞI ZORLUKLARI ANLATTI

18 yaşında olmasına rağmen son derece iri göğüslere sahip olan genç oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda bunu sağlık sebepleri yüzünden yaptığını dile getirdi. Sırt ve boyun ağrıları yaşadığını söyleyen Ariel Winter, fiziksel yapısının kariyerine de engel olmaya başladığını ifade etti. Büyük göğüslerini saklamak için büyük kazaklar giydiğini itiraf eden Ariel Winter, "Uzun süre ayakta duramıyordum."

3245

"Boynum ve sırtım çok ağrıyordu, ayrıca belkemiği ile ilgili sorunlar da çıkmıştı" dedi. Ruhsal olarak da yıprandığını ifade eden Ariel Winter, arkadaşları arasında bu yüzden sık sık alay konusu olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinden olumsuz yorumlar yağdığını röportajda açıklayan Ariel Winter; "Özellikle de internetten üzerime çok geliyorlardı. Kendimi iyi hissettiğim bir anda çektiğim bir pozu paylaşıyordum. En azından 500 kişi benim ne kadar şişman ve iğrenç olduğumu belirten yorumlar yapıyordu." dedi.

Ariel-Winter-goes-pantless-to-show-off-new-tattoo
Modern Family dizisiyle tanınan Ariel Winter, SAG (Sinema Oyuncuları Derneği) Ödülleri'ndeki kostümüyle nefes kesti. Derin dekolteli kostümüyle ilgi odağı olan Ariel Winter, göğüs operasyonundan kalan izlerin görünmesine de aldırış etmedi. Yaz aylarında sağlık sebepleriyle bir operasyon geçirdiğini açıklayan 18 yaşındaki yıldız oyuncunun yara izi bir anda sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Bir anda sosyal medyanın odağındaki isim olan Ariel Winter, Twitter sayfasından paylaştığı mesajda "O yara izi benim bir parçam ve ben ondan utanmıyorum." yazdı.

FİLM ADI

Safelight

Modern Family

Jake and the Never Land Pirates

Phineas and Ferb

Mr. Peabody & Sherman

Sofia the First

CollegeHumor Originals

Scooby-Doo! Stage Fright

Batman: The Dark Knight Returns,

Abominable Christmas

Sofia the First: Once Upon a Princess

Dear Dracula

Batman: The Dark Knight Returns,

Guild Wars 2

ParaNorman

Las aventuras de Tadeo Jones

Young Justice

A Thousand Words

R.L. Stine's The Haunting Hour

Excision

Fainaru fantajî XIII-2

Fred 2: Night of the Living Fred

Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension

The Chaperone

DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam

Ariel Winter kimdir? ile ilgili etiketler ariel winter kimdir kaç yaşındadır
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.