Ariana Rockefeller'dan FETÖ'cü Enes Kanter'e maklube

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, sevgilisi Ariana Rockefeller'a maklube yaptırdı. Örgüt üyelerinin sıklıkla yediği yemeği yapan Rockefeller, o anlarda Kanter'in kamerasına da poz verdi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olduğunu duyuran NBA oyuncusu Enes Kanter, dünyanın en güçlü ve zengin ailelerinden Rockefeller'ın torunu Ariana Rockefeller ile ilişkisini bir üst seviyeye taşıdı.

Türkiye'de kırmızı bültenle aranan ve şu anda NBA'de Portland Trail Blazers kulübünde oynayan 28 yaşındaki FETÖ firarisi Kanter, sevgilisine maklube yaptırdı.

Ariana Rockefeller'dan FETÖ'cü Enes Kanter'e maklube

Rockefeller, FETÖ'cülerin sıklıkla yediği maklubeyi yaptıktan sonra Kanter'in kamerasına poz verdi.

VEGANLIĞI ÖVÜP ETLİ MAKLUBE YEDİ

Geçtiğimiz haftalarda veganlık için çağrıda bulunan, etin zararlarından bahseden ve maruldan yapılmış kıyafetler giyen FETÖ'cü Kanter ise sevgilinin yaptığı etli maklubeyi yedi.

DÜNYANIN EN SÖZÜ GEÇEN AİLELERİNDEN

Kanter'in sevgilisi Arıana Rockefeller'ın ailesi ekonomiden politikaya kadar birçok alanda dünyanın en sözü geçen ailesi olarak sayılıyor. Rockefeller hanedanının kurucularından David Rockefeller 2017 yılında 102 yaşında hayatını kaybetmişti.

YAKIN ZAMANDA ABD VATANDAŞI OLUP YABANCI BİR İSİM SEÇECEK

Yakın zaman içinde Amerikan vatandaşlığı almak istediği konuşulan Kanter'in kendine yeni ve yabancı bir isim seçeceği de söyleniyor.

Ariana Rockefeller'dan FETÖ'cü Enes Kanter'e maklube ile ilgili etiketler Enes Kanter FETÖ rockefeller maklube

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.