Arefe gününde hastaneler açık mı?

Arefe gününde hastaneler açık mı? Kurban Bayramı'nın gelmesinin ardından heyecan yaşanmaya başladı. Özellikle kurban bayramında yaşanan kazalar nedeniyle, hastanelerin çalışma durumu araştırılmaya başladı. İşte Arefe gününde hastaneler açık mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Arefe gününde hastaneler açık mı? Arife günü hastaneler, sağlık ocakları ve eczanelerde işlem yapmak isteyen kişiler bu kurumların çalışıp çalışmadığını araştırmayı sürdürüyor. İşte Arefe gününde hastaneler açık mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

9 günlük bayram tatili içerisinde kamu görevlileri resmi tatil olmaması rağmen idari izinli sayılacaklar. Yani arife günü devlet hastanelerinin acil bölümleri hariç bu kurumlarda işlem yapılamayacak. Aynı şekilde sağlık ocaklarının da kapalı olması bekleniyor. Öte yandan özel hastaneler devlet kurumu olmadığı için buralarda işlem yapılabilecek.

ECZANELER PAZARTESİ GÜNÜ ÇALIŞIYOR MU?

Eczaneler özel işletmeler olduğu için Arife günü öğlen saatine kadar tüm eczanelerin açık olması öğleden sonra ise nöbetçi eczane sistemine geçilerek o gün bölgedeki nöbetçi olan eczanenin açık olması bekleniyor.

Arefe gününde hastaneler açık mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.