Arefe günü mezar ziyareti yasak mı 2021? Bayramda mezarlıklar açık mı?

Arefe günü mezar ziyareti yasak mı 2021 merak ediliyor. 13 Mayıs Perşembe günü kutlanmaya başlayacak olan 2021 Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyaretleri de araştırılıyor. Arefe günü ve bayramın ilk günü yapılan mezarlık ziyaretleri bu bayramda da yapılacak mı?

Bayramda mezarlıklar açık mı, arefe günü mezarlık ziyareti yasak mı? Mübarek Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. 13 Mayıs 2021 Perşembe günü kutlanmaya başlayacak olan bayramda mezarlık ziayreti yapılabilecek mi?

AREFE GÜNÜ MEZAR ZİYARETİ YASAK MI 2021?

Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

Defin işlemleri bu süreçte devam ettiği için mezarlıklar açık. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde mahalli idarelerin mezarlık hizmetlerini yürütmek üzere çalışacak personeli kısıtlamadan muaf tutuluyor.

Arefe günü mezar ziyareti yasak mı 2021? Bayramda mezarlıklar açık mı?

Konu hakkın resmi kaynaklardan net bir açıklama gelmedi. Fakat, Arefe günü ya da Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı devam edeceği için ziyaretçilerin izin belgesi olması gerekiyor.

Arefe günü mezar ziyareti yasak mı 2021? Bayramda mezarlıklar açık mı? ile ilgili etiketler Ramazan arefe günü mezarlık ziyareti yasak mı 2021 bayramda mezarlıklar açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.