Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs yayını başladı!

Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs izle! Ünlü sunucu Arda Türkmen'in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arda'nın Ramazan Mutfağı birbirinden özel yemek tarifleriyle çoğu kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Programın yeni bölümü bugün Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Arda'nın Mutfağı'nda bugün hangi yemeklerin yapılacağı merak konusu oldu. İşte, Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs canlı izle! Arda'nın Mutfağı 5 Mayıs yayını izle! Detaylar haberimizde...

Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs izle! Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arda'nın Ramazan Mutfağı adlı televizyon programı büyük rağbet görüyor. Yapılan yemeklerin tarifleri izleyenler tarafından ilgi görüp not ediliyor. Ramazan'ın ilk günlerinde izleyiciler Arda'nın Ramazan Mutfağı'nı izlemek için araştırmalar yapmaya devam etmektedir. Arda'nın Mutfağı'nda bugün hangi yemek tariflerinin verileceği merak edilen konular arasında yer almaktadır. İşte, Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs canlı izle! Arda'nın Mutfağı 5 Mayıs yayını izle! Detaylar haberimizde...

ARDA'NIN RAMAZAN MUTFAĞI 5 MAYIS CANLI İZLE!

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

Arda Türkmen 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlayan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun oldu.

2003 yılında Askerliğini Denizli 11nci Piyade Tugay Komutanlığında Kısa dönem Karargah S1 yazıcısı olarak tamamladı.

1995 – 2000 yılları arasında 350’den fazla üniversite tur ve konser organizasyonu yaptı. Yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır.

1998 – 2000 yılları arasında Uludağdaki A-Bar’ı işletti ve bir catering şirketi kurdu. 2003 yılının sonlarına doğru kurduğu Roka Davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendiği gibi Türkiye'ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için de tercih edilen isim olmuştur.

Metallica ve Depeche Mode gibi Türkiye'ye yolu düşen önemli müzik gruplarının catering hizmeti Arda Türkemen'in şirketi ‘Roka’ tarafından sağlanmıştır.

2008 yılında Asmalımescit’te 11 Leblon isimli restoran açtı. Leblon, Çağan Irmak’ın filmi “Issız Adam” filminin çekildiği restoran olarak bilinmektedir.

2010 yılında ilk televizyon deneyimini yaşayarak, CNNTürk televizyonu için “Arda’nın mutfağı” isimli yemek programını yapmaya başladı.

2012 yılı Nisan ayında sahibi olduğu Roka Davet’i sattı. Aynı yılın başında Sabah gazetesinde Arda’nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı.

2012 yılının ortalarına doğru La Cucina Italiana dergisinde yemek yazıları ve tarifleri yazmaya başladı

2013 yılında Sabahtaki yazılarını sonlandırıp Hürriyet pazar ekinde Arda’nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı.

2013 yılında, Leblon’u kapatarak, Karaköy’de Forneria isimli bir mekan açtı.

2015 yılında Mükellef, 2016’da açtığı Central ile restaurant sayısını 3’e çıkardı.

Arda Türkmen, 5 arkadaşı ile birlikte Velotürk adında bir oluşum kurarak, sosyal sorumluluk projeleri geliştirip, Türkiye genelinde ilk öğretim düzeyindeki çocuklara bisiklet dağıtımları yapıyorlar. Bugüne kadar 2600 bisiklet dağıttılar.

TV8 ekranlarında 6 sezon boyunca “Arda’nın Mutfağı” isimli bir program yaptı. Ancak 2018 yılı itibariyle programın TV8’de devam etmeyeceğini duyurdu.

Arda'nın Ramazan Mutfağı 5 Mayıs yayını başladı! ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 5 Mayıs ardanın mutfağı izle yemek tarifi ardanın ramazan mutfağı arda türkmen KANAL D CANLI İZLE
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.