Arda'nın Mutfağı tortellini nasıl yapılır?

Arda'nın Mutfağı 5 Nisan izle! Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arda'nın Mutfağı adlı televizyon programı büyük rağbet görüyor. Yapılan yemeklerin tarifleri izleyenler tarafından ilgi görüp not edilmeye devam ediliyor. Arda'nın Mutfağı'nda bugün yapılan yemekler ilgiyle araştırılıyor. İşte, Arda'nın Mutfağı 5 Nisan canlı izle! Detaylar haberimizde...

Arda'nın Mutfağı 5 Nisan izle! Ünlü sunucu Arda Türkmen'in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arda'nın Mutfağı, birbirinden özel yemek tarifleriyle çoğu kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Arda'nın Mutfağı'nda bugün hangi yemeklerin yapılacağı merakla araştırılmaktadır. Arda'nın Mutfağı'nda programının bugünkü konuğu Ümit Kantarcılar oldu. İşte, Arda'nın Mutfağı 5 Nisan canlı izle! Detaylar haberimizde...

ARDA'NIN MUTFAĞI 5 NİSAN CANLI İZLE

TORTELLİNİ NASIL YAPILIR?

Geniş bir kaba unu eleyin. Bir tutam tuz ekleyip karıştırın. Unun ortasını açın. Ortasına 3 tam yumurta kalan 1 yumurtanın da sarısını kırın, akını sos için ayırın. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip, çatal yardımıyla homojen kıvama gelene kadar çırpın. Kenarlardan unu yavaş yavaş karıştırarak, hamur kıvamına gelene kadar yoğurun. Sonra top haline getirip, üzerini streç filmle örterek en az 1/2 saat dinlendirin.

Hamur dinlenirken tencerede su kaynatın. Ayrı bir kapta buzlu su hazırlayın. Ispanağın yapraklarını ayırıp yıkayın ve 1 dakika kaynar suda haşlayın. Sonra buzlu suya alıp 30 saniye kadar tutun. Sonra çıkarıp suyunu sıkın. Suyu sıkılmış ıspanakları ince kıyın. Lor peynirini ufalayarak ıspanağa ilave edin. Yumurta akını ekleyin. Tuz ve beyaz biberle baharatlandırın.

Dinlenmiş hamuru merdane yardımıyla ince açın. Bıçak yardımıyla hamurdan 4×4 kareler kesin. Ortalarına hazırladığınız harçtan koyun. Hamuru üçgen kapatıp uçlarını arkaya doğru burarak sıkıca birleştirin.

Geniş bir tencerede su kaynatıp içine tuz ilave edin. Tortellinileri kaynayan suya atıp 2-3 dakika haşlayın.

Tereyağını tavada eritin.

Fesleğeni ister bütün ister kıyılmış olarak ekleyip 1-2 döndürün. En son sarımsağı ekleyip ocaktan alın. Tuz ve karabiberle baharatlandırıp süzülmüş tortellinileri tavaya ilave edin. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis edin.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

Arda Türkmen 1975 yılında doğmuş genç bir girişimci. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlayan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olmuştur.

İş hayatına öğrencilik yıllarında tur düzenleyerek başlamış, yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır.

2003 yılının sonlarına doğru kurduğu roka davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendiği gibi Türkiye'ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için de tercih edilen isim olmuştur.

Metallica ve Depeche Mode gibi Türkiye'ye yolu düşen önemli müzik gruplarının catering hizmeti Arda Türkemen'in şirketi ‘Roka’ tarafından sağlanmaktadır

2008 yılının Nisan ayında Asmalı Mescit'te açtığı Leblon 11 isimli restorantı ise açıldığı yıl itibari ile 'time Out Yeme İçme Ödülleri'nde 2 dalda aday gösterilmiştir.

Arda türkmen'in Leblon'u Çağan Irmak‘ın “Issız Adam” filmindeki Alper karakterinin her akşam mesai sonrası oturup bir kadeh şarap içtiği o meşhur mekan olarak başarısına şöhreti de katmış ve bugün dahi ilk açıldığı gün kadar popüler ve kaliteli çizgisini korumayı başarmıştır.

Arda'nın Mutfağı tortellini nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 2020 yemek tarifi Arda'nın Mutfağı kanal d canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.