Ardahan'da aç kurtlar köye indi! O anlar kameraya yansıdı

Kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da aç kalan kurtlar köye indi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda kurtların yiyecek bulmak için evin bahçesinde gezdiği görüldü.

Ardahan’da kar yağışının ardından etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan aç kurtlar sürü halinde yiyecek aramak için yerleşim yerine indi.

Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Kenardere köyünde bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 8-10 kurttan oluşan sürünün yiyecek aramak için yerleşim yerine indiği görüldü. 30 Ocak Pazar gecesi saat 01.00 sularında köy muhtarı Evren Aksu’ya ait evin bahçesine gelen kurt sürüsünün yiyecek arama anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Ardahan'da aç kurtlar köye indi! O anlar kameraya yansıdı

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, köpekler için bırakılan et, hayvan derisi ve kemik parçaları 2 kurt tarafından alınarak yol üzerinde bekleyen kurt sürüsünün yanına götürülüyor. Evren Aksu, ’’Gece saatlerinde köy içine kadar inen kurt sürüsünden iki tanesi evimin bahçesine giriyor. Aç kurtlar köpekler için bahçeye bıraktığımız et ve kemik parçalarını alarak diğer bekleyen sürüye götürüyor. Bunların içinde bekçiler var. Etrafı kontrol ediyor ve bunların bazıları avcı. Kurtlar bahçede bulunan hayvan derisini de alarak yol kenarında bekleyen kurt sürüsüne götürüyor. Burada sürü deriyi son sürat parçalayarak yemeye çalışıyor. Ve bu anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi’’ dedi.

Ardahan'da aç kurtlar köye indi! O anlar kameraya yansıdı ile ilgili etiketler Ardahan aç kurt köy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.