Arda ve Berkay'ın kavgası eşlerine sıçradı!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, magazin basınına bomba gibi düşen tartışmanın ardından teve2'de yayınlanan 2.Sayfa programına mesaj attı. Doğan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in yeni kitabı için reklam yapmaya çalıştığını söyledi.

Teve2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın sunucuları Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan tartışmadan sonra Aslıhan Doğan Turan'a mesaj atarak olayın detaylarını öğrendi. Aslıhan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in yeni kitabının çıkacağı için gündeme gelmeye çalıştığını iddia etti.

"BANA MESELEYİ KOCAM ANLATIR

Sunucuların "Özlem Ada Şahin'i sen mi aradın" mesajının üzerine açıklama yapan Aslıhan şunları söyledi: "Tabi ki de doğru değil, Özlem'in bende numarası bile yok. Kendi mesaj attı bana 'Konuşmamız lazım' dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım zaten. 'Bana bir müsaade Özlemciğim bana kocam anlatır meseleyi' dedim.

 "ÖZLEM'İN KİTABI NE ZAMAN ÇIKIYORMUŞ SORARSINIZ"

Bir de kitabı ne zaman çıkıyormuş sorarsınız artık. Beni de tanıyorsunuz ben dürüst bir insanım."

 

Arda ve Berkay'ın kavgası eşlerine sıçradı! ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin Arda Turan Kavga berkay
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.