Arda Turan'la ilgili şok iddia! "Futbolu bıraktı"

Ünlü televizyoncu ve spor yazarı Serhat Ulueren, yoğun futbol gündemini değerlendirdiği 'Skorer Özel' programında, Arda Turan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ulueren "Arda futbolu bıraktı, İstanbul gecelerinde boy gösteriyor." dedi. Bu arada milli oyuncu bugün uzun bir aradan sonra ilk kez topla çalışmalara başladı...

Skorer TV'nin konuğu olan ünlü televizyoncu ve spor yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray'ın transferi için ilgilendiği iddia edilen Barcelonalı Arda Turan'la ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ulueren'in Arda açıklamaları şöyle;

'ARDA G.SARAY'A BİR ŞEY VEREMEZ'

'Arda futbolu bıraktı, İstanbul gecelerinde boy gösteriyor. Bayağı göbeklenmiş. Gece kulübüne gidebilir. Oynamadığı için kadro dışı kaldı. Arda bu sene G.Saray'a futbol anlamında bir şey veremez. Belhanda, Ndiaye, Fernando gibi oyuncular var. Babel, Beşiktaş'a büyük kazanç verdi.

'ARDA BEDELSİZ VERİLİYORSA ALIRIM'

Arda form tutar mı tutar. Ama olayın parasal durumuna bakmak lazım. G.Saray mali yönden dipte. Ben bu kumarı oynamam. Kan kaybeden bir hasta var. Barcelona'dan gönderileceği kesinleşmiş bir Arda'dan bahsediyoruz. Uzun zamandır oynayamıyor. Milli Takım'a dönmesi büyük bir hataydı. Bedelsiz veriyorlarsa alırım. Çift haneli rakamlar olursa yanına yaklaşmam.

'YAKAR TOP GİBİ'

Çok ciddi bir kumar. Dursun Bey'in bunu iyi analiz etmesi lazım. Arda'yı kulübede bekletirsen, kulübede bekleyen adam tehlikelidir. Arda Turan yakar top gibi, değdiği anda seni yakabilir.'

arda_antrenman

"ARDA TURAN BU SEZON İLK KEZ TOPA DOKUNDU"

İspanyol basını Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın, Katalan ekibinin bugün yapılan antrenmanında ilk kez topa dokundu.

Mundo Deportivo, Barcelona takımının bugün yaptığı antrenmanın haberinde milli futbolcu Arda Turan'a da yer verdi.

Haberde milli takımlara giden oyuncular dışındaki futbolcuların yaptığı antrenmanda Arda Turan ve Aleix Vidal'in bu sezon ilk kez topa dokunduğu belirtildi.

Arda Turan'la ilgili şok iddia! "Futbolu bıraktı" ile ilgili etiketler Arda Turan Barcelona serhat ulueren antrenman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.