Arda ve Aslıhan'ın oğullarının ismi belli oldu!

Futbolcu Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'ın kasım ayında dünyaya gelecek oğullarına 'Can' ismini verecekleri ortaya çıktı.

Medipol Başakşehir'de top koşturan milli futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, doğacak erkek bebeklerinin ismine karar verdi. Mart ayında evlenen çift, aileye yeni katılacak üyesi için baktıkları yüzlerce isim arasından Can adını belirledi.

ANNE ASLIHAN OĞLUNUN ODASINI KENDİ ZEVKİNE GÖRE DÖŞÜYOR

Kasım ayında dünyaya gelecek olan çocukları için hazırlıkları hızlandıran çift, Beykoz Çubuklu'daki evlerinde bir odayı Aslıhan Doğan Turan'ın zevkine göre döşemeye başladı.

 BEBEKLERİ İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Mart ayında aile arasında düzenlenen nikahla dünya evine giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.

Arda ve Aslıhan'ın oğullarının ismi belli oldu! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Bebek Çan oğlu adı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.