Arda Turan'ın alkol problemi hangi boyutta?

Arda Turan'ın yakın arkadaşı SuperHaber'e konuştu: Alkolik değil ama maalesef içmiyor da diyemeyeceğim!

Ünlü futbolcu Arda Turan son yıllarda sportif başarılarından çok skandallarıyla gündemde...

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'ne transfer olan Arda Turan, uzun süren sakatlık döneminin ardından, hakemlerle yaşadığı tartışma üzerine 16 maç ceza almış ve futboldan uzun süre uzak kalmıştı.

Arda Turan son olarak Emirgan'daki bir eğlence mekanında, pop şarkıcısı Berkay Şahin'e saldırarak burnunu kırdı, daha sonra ise silahla hastaneyi bastı!

Yaşanan bu gelişmeler yargıya intikal etti ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

 

ARDA ARKADAŞ GRUBU KURBANI!

Ünlü futbolcunun parlak kariyerini, yaşadığı skandallarla bir anda yerle bir etmesi günlerce kamuoyunda tartışılırken, Arda Turan'a çok yakın bir isimden konuyla ilgili önemli açıklamalar geldi.

SuperHaber'e konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen bu isim, Arda Turan ile uzun yıllar birlikte top koşturan ünlü bir futbolcu...

Arda Turan'ın yaşadığı bu trajik olaylar dizisini; "Sahalardan uzak kalınca eğlenceye ve alkole kayarak, arkadaş kurbanı olma durumu" şeklinde tanımlayan o ünlü isim şunları söyledi;

"Arda benim için hem arkadaş hem kardeş gibidir, yıllarca beraber çok şeyi paylaştık. Ortak dostlarımız oldu hâlâ da var. Ama Arda'nın biraz da basının da şişirmesi ile özellikle Barcelona'ya gidişi ve sonrasında egosu kontrol edilemez bir hale geldi.

Çevresindeki bazıları onu Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından, Galatasaray teknik direktörlüğüne; milletvekilliğinden, Spor Bakanlığına kadar çeşitli üst makamlara yakıştırdı. "Buralara bile gelirsin" diyerek sürekli dolduruşa getirdi.

 

EGOSU SONU HAZIRLADI!

"Barcelona bile seni artık kesmez" diyerek onu şişirenler oldu. Arda'yı yakından tanısanız çok seversiniz; efendi, yardımsever ve gerçekten geldiği semtin iyi niyetini ve saflığını üzerinde taşıyan bir kişidir.

Hep saygılıdır, ama Barcelona'dan sonra herhalde bu ego, hepimize bir şeyler yaptığı gibi ona da ciddi anlamda zarar verdi.

Ne basındaki bir yazıya, ne bir eleştiriye, ne de ters bir çıkışa katlanır oldu.

Başakşehir'e dönüşü onun için Türkiye'de güzel bir şeylerin başlangıcı gibi görünse de Avrupa'da Atletico Madrid ve Barcelona'nın ardında asında kariyerinin çöküşüydü...

İlk bunalımı burada yaşadı ama hiç belli etmemeye çalıştı. Egosunu o kadar şişirmişlerdi ki TV'de "Arda Turan'ı yurda getiren uçak az önce havaalanına indi" şeklinde son dakika haberleri ekranlarda yer alıyordu.

Maalesef Arda ilk şoku atlatamadan sahada gerginlikler yaşamaya başladı. Yurt dışına giderek, kaçıp kurtulduğunu sandığı arkadaşları yurt içinde yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Sakatlıklar ve sahadan uzak kalma cezaları da Arda'ya son darbeyi vurdu."

ALKOL PROBLEMİ HANGİ BOYUTTA?

Arda Turan'ın yaşadığı son olayda özellikle alkol probleminin etkili olduğuna dikkat çeken, yıldız futbolcunun yakın arkadaşı sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sahadan uzan kalınca 'Ben neden oynamıyorum?' düşüncesiyle ikinci bir bunalıma girdi ve kendini, eğlence mekanlarından çıkamaz halde buldu!

İşte bu da beraberinde alkol denen belayı getirdi. Arda bir alkolik değil ama maalesef içmiyor da diyemeyeceğim! Bu kadar yetenekli ve değerli bir futbolcunun bu hale gelmesinde galiba medya da, çevresi de, hepimiz biraz sorumluyuz.

Barcelona'da oynamış bir değere sahip çıkamadık. Şimdi yapılacak iş; Başakşehir'in teknik kadrosunun ve onun gerçek arkadaşlarının Arda'nın elinden tutması... Hiçbir şey için çok geç değil ama adli süreç ne olur, yargı ne karar verir onu bilemeyiz.

Bizim üzerimize düşen sahada ve özel hayatında onu derleyip toparlamak. / SuperHaber

 

 

Arda Turan'ın alkol problemi hangi boyutta? ile ilgili etiketler Arda Turan alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.