Arda Turan'ı yakan paylaşım

Barcelona'da oynayan yıldız isim Arda Turan'ın adı transfer döneminde sıkça Galatasaray ile anılıyor. İşte Arda Turan'ın Sarı kırmızılı ekibe transfer yolunu kapatan olay...

Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Barcelonalı yıldızın transferinin

Arda Turan’ın transferi ‘Selçuk İnan’ paylaşımına takılmış! Barcelona’dan 1 yıllığına kiralanması düşünülen oyuncunun 23 Ağustos’ta yakın arkadaşı Selçuk İnan ile alakalı ‘ınstagram’ hesabından yaptığı paylaşım, Galatasaray’a transferinin gündemden tamamen kalkmasına neden oldu.

Sarı kırmızılı taraftarların transfer döneminde alınmasını istemediği Arda Turan ile alakalı yönetim kurulu, sık sık camia ve tribünlerden bu konuda tepki aldı.

jkshdfkjshfkjsfsdf

Ancak Arda transferinden vazgeçmeyen ve Barcelona’dan milli futbolcuyu kiralama konusunda ısrarcı davranan Galatasaray yönetiminin bu tavrını yıldız oyuncunun mesajı değiştirdi.

Yine tribünlerden sezon başında tepki alan kaptan Selçuk İnan’a destek olmak adına Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Arda’nın bu mesajı hoş karşılanmadı. Taraftarın Arda’ya olan tepkisini artıran bu paylaşım yönetimin de bu transfere bakışını değiştirdi, birçok idareciden olumsuz tepki aldı. Ve Galatasaray’da taraftarın da tepkisi nedeniyle sezon başında bu transferden vazgeçildi.

Arda Turan'ı yakan paylaşım ile ilgili etiketler Arda Turan Instagram paylaşım yakan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.