"Xavi misin be aslanım benim"

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Taylan Antalyalı'nın futbolunun Barcelona efsanesi Xavi'ye benzeterek takım arkadaşına övgü yağdırdı.

Galatasaray taraftarının en sevdiği isimlerden biri haline gelen Taylan Antalyalı'ya bir övgü de takım kaptanı Arda Turan'dan geldi. Tecrübeli kaptan, Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Taylan'ı Barcelona efsanesi Xavi'ye benzetti.

"Xavi misin be aslanım benim"

Soyunma odasına çektiği bir fotoğrafı paylaşan Arda, Barça'dan eski kaptanı Xavi Hernandez'i anarak, "Xavi misin be aslanım benim" notu düştü. 33 yaşındaki futbolcu genç meslektaşına "Yarın sabah fitness" var uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi. 

Taylan ise bu paylaşıma "Kaptan" yanıtı vererek sarı-kırmızı kalp emojisi kullandı. Galatasaray taraftarları kısa sürede paylaşımın altına yüzlerle yorum yağdırdı.

 

 

"Xavi misin be aslanım benim" ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Taylan Antalyalı xavi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.