Arda Turan'a aşıktı, Dorukhan Toköz'le aşklandı

Daha önce Arda Turan'a aşık olduğunu söyleyen oyuncu Bahar Şahin, Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz ile fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti. Şahin, “Lovelandık” (Aşklandık) notunu düştüğü bu kareyi iki dakika sonra sildi.

Zalim İstanbul dizisindeki Ceren Karaçay performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Bahar Şahin yeni bir aşka yelken açtı.

Arda Turan'a aşıktı, Dorukhan Toköz'le aşklandı

Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz ile bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Şahin aşkını ilan etti. Fotoğrafa Toköz'ü etiketleyen ve "Lovelandık" (Aşklandık) yazan güzel oyuncu kısa süre sonra paylaşımını sildi.

Arda Turan'a aşıktı, Dorukhan Toköz'le aşklandı - Resim : 2

"ARDA TURAN'A AŞIKTIM"

Oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde bir dergiyle yaptığı söyleşide, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, "Çünkü küçükken Arda Turan'a aşıktım" demişti. Sarı kırmızı renklere gönül veren Şahin bu kez ezeli rakip Beşiktaş'tan bir futbolcuya gönlünü kaptırmış oldu.

Arda Turan'a aşıktı, Dorukhan Toköz'le aşklandı - Resim : 3

Arda Turan'a aşıktı, Dorukhan Toköz'le aşklandı ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Arda Turan Aşk bahar şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.