Arda Turan yuvaya geri dönüyor!

Türk Telekom Stadı’nda 36 bin taraftarın ve kameraların önünde Fatih Terim’in elini öperek buzları eriten Arda Turan, yuvaya dönüyor... Sarı-Kırmızılılar devre arasında Belhanda’yı satıp Arda’yı bonservis bedelsiz renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Galatasaray’ın ara transfer operasyonu çok sayıda sürprize gebe olacak gibi görünüyor... Belhanda’yı bir Arap kulübüne satarak 10-15 milyon Euro arasında bir bonservis geliri elde etmeyi hedefleyen Sarı- Kırmızılılar, kadrodaki yenilemeyi büyük ölçüde bu parayla yapacak. En ilginç hamle ise Arda Turan transferiyle gerçekleşebilir.

Galatasaray ile Başakşehir arasındaki önceki akşam Türk Telekom Stadı’nda oynanan maç öncesi, 36 bin taraftar ve kameraların önünde Fatih Terim’in elini öpen Arda, yuvaya dönüş hazırlığı yapıyor. Sezon sonunda hem kiralık oynadığı Başakşehir hem de bonservisinin bulunduğu Barcelona ile sözleşmesi bitecek olan Arda Turan, kulübünden rica ederek devre arasında bonservis bedelsiz Galatasaray’a imza atmayı planlıyor.

BÜTÇE DİĞER TAKVİYELERE KALACAK

EURO 2016 döneminde yaşanan prim kavgaları, kadro dışı kararları ve geri dönüşlere rağmen, sürecin sonunda Arda Turan’ın geri adım atması, Fatih hocanın da gönlünü fethetmiş durumda. Yoğun baskılar sonucunda Türk Milli Takımı kadrosuna geri aldığı Arda için o dönemde, “Kadroya aldım ama gönlüme almadım” ifadesini kullanan Terim, buzların erimesiyle beraber yeni bir kadro planlamasına girişti. Gözden çıkardığı Belhanda’nın yerine 32 yaşındaki Arda’dan daha fazla verim alacağını düşünen tecrübeli hoca, böylece Faslı yıldızdan gelecek paranın başka pozisyonlarda kullanabilmesini de sağlayacak.

Arda Turan yuvaya geri dönüyor! ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Fatih Terim Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.