Arda Turan yıllar sonra sessizliğini bozdu! Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili ilk kez konuştu

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 2018'de futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga aylarca magazin gündeminden düşmemişti. Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, popçu Berkay ile aralarında yaşanan o kavgayı Exxen'de yayınlanan belgeselinde açıkladı. Turan, "Şiddet, hastane ve silah olayında yüzde 100 haksızım. Tek bir olayda çok haklıyım. Ben kimseyi taciz etmedim" dedi.

Arda Turan dijital platform olan Exxen'de yayınlanan belgeselinde şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin ile aralarında yaşanan olayı anlattı. Galatasaray'ın 34 yaşındaki Arda Turan kendi belgeselinde dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte Arda Turan'ın açıklamalarından satır başları...


''BUNLAR UTANILACAK KONULAR''

Doğru kelimeleri seçmek istiyorum. Dikkat ettiyseniz hiç bu konu hakkında konuşmadım. Bunlar bizim yaşantımızda utanılacak konulardır. Söylediğim iddia edilen, başka kimse tarafından görülmeyen, duyulmayan, cümlenin de tam karşılığı belli olmayan bir hanımefendi tarafından söylenen bir konu, 'Arda taciz etti'ye geldi. Ben kimseyi taciz etmedim. Kimseyi! Allah şahidimdir. Ancak o işe 'taciz' dediler. 'Kadına şiddet' dediler.

''KİMSE EŞİME SABAH 05:00'TE MESAJ ATAMAZ''

Olayın olduğu gece sabah 05:00'te e 8 aylık hamile eşime mesaj attılar. Kalkıp ben öyle hastaneye gittim. Ben de bunun üzerine geçmişteki yaşanan olaylara istinaden zaten sevmediğim birine maalesef şiddet uyguladım. Sebebi, Arda ailesini reklam konusu yapmaz. Benim eşime kimse sabah 05:00'te mesaj atamaz.

 

''KİMSEYİ TACİZ ETMEDİM''

Şiddet, hastane ve silah olayında yüzde 100 haksızım. Tek bir olayda çok haklıyım. Ben kimseyi taciz etmedim.

NE OLMUŞTU?

Arda Turan'ın, Emirgan'daki bir mekanda Özlem Şahin'i taciz ettiği ve bunun üzerine eşi Berkay ile kavga ettiği iddia edilmişti. Sonrasında 34 yaşındaki futbolcu, Berkay'ın burnunu kırmış, popçunun tedavi gördüğü hastaneye silahla gidip ateş ettiği ekranlara yansımıştı.

Arda Turan yıllar sonra sessizliğini bozdu! Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin Berkay Şahin berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.