Arda Turan ve Berkay Şahin'in 'cinsel taciz davası' yeniden görüldü

Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin'e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, beraatına karar verilen futbolcu Arda Turan’ın hakkındaki kararın bozulmasının ardından yeniden görülen dava tanık Burak Yılmaz’ın dinlenmesi için ertelendi.

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 2018'de futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin dava, 11 Eylül 2019 karara bağlanmış ve Arda Turan hakkında Özlem Şahin’e yönelik ‘cinsel taciz’ suçundan beraat kararı vermişti. Karar sonrasında Berkay ile Özlem Şahin’in avukatları ‘cinsel taciz’ yönünden beraat kararının bozulmasına ilişkin itiraz da bulunmuştu. İtirazı değerlendiren İstanbul 25. Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemenin kararının bozulmasına hükmetmişti.

ARDA TURAN VE BERKAY'IN DAVASI YENİDEN GÖRÜLDÜ

Bozma kararının ardından yerel mahkemeye gönderilen davanın ilk duruşması görüldü. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Arda Turan ile müştekiler Berkay ile Özlem Ada Şahin katılmazken, tarafların avukatları katıldı.


TURAN'IN AVUKATLARI BOZMA İLAMINA KATILMADIKLARINI SÖYLEDİ

İstinaf Mahkemesinin bozma ilamına karşı savunma yapan tutuksuz sanık Arda Turan’ın avukatları, bozma ilamına katılmadıklarını, tanık olarak dinlenmesine karar verilen Burak Yılmaz’ın Fransa’da olduğunu ve ligler bittiğinde hazır edeceklerini söyledi.

ARDA TURAN'IN ZORLA GETİRİLMESİ TALEP EDİLDİ

Bozma ilamına katıldıklarını söyleyen müşteki Ada Şahin’in vekili ise müvekkili ile tanık olarak dinlenecek olan Onur Ürkmez’i sonraki celse hazır edeceğini söyledi. Vekil beyanında, Arda Turan hakkında zorla getirme kararı verilmesini talep etti.

Arda Turan ve Berkay Şahin'in 'cinsel taciz davası' yeniden görüldü

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, eksikliklerin giderilmesini talep etti.

Müşteki Özlem Ada Şahin’in vekiline tanık Onur Ürkmez’i hazır etmesi için süre verilmesine karar veren mahkeme, sanık ile müştekinin duruşmada hazır olmalarına dair ara karardan dönülmesine hükmetti.

Sanık Arda Turan’ın vekillerine tanık Burak Yılmaz’ı hazır etmeleri için süre veren mahkeme, duruşmayı 16 Mayıs’a erteledi.

Arda Turan ve Berkay Şahin'in 'cinsel taciz davası' yeniden görüldü ile ilgili etiketler Arda Turan Burak Yılmaz Berkay Şahin Özlem Ada Şahin dava cinsel taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.