Arda Turan Rangers'a gelmek istiyordu

İskoç teknik adam Tommy Wilson, Arda Turan'ın 2006'da henüz 19 yaşındayken kendisine gelip Rangers'a transfer olmak istediğini anlattı. Wilson, "İngilizce konuşuyordu ve gerçekten çok istekliydi. Ben onun İspanya'ya gitmesi gerektiğini söyledim" dedi.

İskoç basını Galatasaray-Rangers eşleşmesini işlemeyi sürüdüryor. Rangers'ın eski hocalarından Tommy Wilson'ın Sarı-Kırmızılı takımın kaptan Arda Turan'la ilgili ilginç bir iddiası bugün İskoç basınında yer buldu.

Sporx'te yer alan habere göre, 2006'da İskoçya U19 Milli Takımı'nın başındayken Arda'yla yaşadığı bir anıyı paylaşan Wilson, "O konuşmamızı hiç unutmuyorum. Tüm takımlar Polonya'da aynı otelde kalıyordu. Arda, Rangers'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordu ve bizimle konuşarak Rangers'a transfer olmak istediğini söyledi. İngilizce konuşuyordu ve gerçekten çok istekliydi. Ben onun İspanya'ya gitmesi gerektiğini söyledim. Sonra Rangers'a trasnferi için yönetimle görüştük, niye olmadı bilmiyorum. Onu takımda görmek harika olurdu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Rangers, İskoçya Ligi'nde Motherwell'i deplasmanda 5-1 mağlup etti.

Arda Turan Rangers'a gelmek istiyordu ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Rangers
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.