Arda Turan'dan canlı yayında Omar isyanı; Kardeşimizi öyle görmek...

Arda Turan: "Omar için birkaç şey söylemek istiyorum. Bir hasta gördüğümüzde fotoğrafını çekmezsiniz. Sağlık çalışanıysanız damar yolu açarsınız, elini tutarsınız, geçmiş olsun dilersiniz. Sosyal medyanın bu sanal hali bizi bütün gerçekliğimizden uzaklaştırdı."

Galatasaray'ın Antalyaspor'la evinde 0-0 berabere kalara kliderliği kaybettiği maçta sarı kart gören Arda Turan, 5 Ocak'ta oynanacak Konyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü. ,

Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli kaptanı, "Cezalı duruma düştüğüm için taraftarlardan özür diliyorum. Aklımda 3 sarı kartla bu oyunu oynayamam. Can havliyle yaptığım bir refleksle cezalı duruma düştüm, bunun için özür diliyorum. Bugün istediğimiz futbolu oynadık ama elimize gelen fırsatları değerlendiremedik. Bazen kayıp gibi gelen maçlar ilerde size puan olarak dönüyor. Bu maçı da öyle düşünmek istiyoruz. Futboldaki mücadeleyi durdurursanız hepsi kırmızı kart. Belki Marcao'nun müdahalesi kırmızı kart olabilir ama Emre'nin pozisyonu kimseyi sakatlamaz. Futbol öğrenilmeli. Her darbe kırmızı kart değildir." dedi.

Arda, havai fişek kazası geçirip ölümden dönen Omar Elabdellaoui konusunda da açıklama yaptı. Norveçli takım arkadaşının ambulansla hastaneye götürülürken fotoğrafının çekilmesine isyan eden yıldız isim, şunları söyledi: "Omar için birkaç şey söylemek istiyorum. Bir hasta gördüğümüzde fotoğrafını çekmezsiniz. Sağlık çalışanıysanız damar yolu açarsınız, elini tutarsınız, geçmiş olsun dilersiniz. Sosyal medyanın bu sanal hali bizi bütün gerçekliğimizden uzaklaştırdı. Kardeşimizi öyle görmek bizi çok yaraladı."

Arda Turan'dan canlı yayında Omar isyanı; Kardeşimizi öyle görmek... ile ilgili etiketler Galatasaray Arda Turan Antalyaspor Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.