Arda Turan İstanbul'da! İşte ilk sözleri...

Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı açıklanan Arda Turan, İstanbul'a geldi. Milli futbolcunun ilk sözleri "Umarım şampiyonluğa beraber ulaşırız" oldu.

Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı taşıyan uçak, İstanbul'a indi. Medipol Başakşehir taraftarı, kulübün anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na geldi.

150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.

arda-turan-istanbul-a-geldi--10617237

Yıldız oyuncu, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ile özel uçakla İspanya'dan Atatürk Havalimanı'na geldi. Arda'ya havalimanı çıkışında iki taraftar çiçek ve atkı verdi.
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Arda, "Sadece kısa vadeli hedefler için değil, uzun vadeli hedefler için de geldim. Umarım en güzel başarılara, şampiyonluğa birlikte ulaşırız." dedi.

Yaşadığı mutluluğu dile getiren Arda, "Bana bu fırsatı verdikleri için öncelikle başkanımız Göksel Gümüşdağ'a ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı'ya teşekkür ediyorum. Yeniden sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde, böyle bir organizasyonun içinde futbol oynayacağım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

arda_turan

POLİS VE TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK

Arda Turan'ın gelişi sırasında Atatürk Havalimanı'nda izdiham yaşanırken polis ve taraftarlar karşı karşıya geldi.

Terminal içinde Arda'yı çevreleyen polislerle basın mensupları arasında yaşanan arbede, çıkışta bekleyen taraftarlar ve güvenlik güçleri arasında kavgaya dönüştü.

Arda'nın araca bindirilmesi için yol açmaya çalışan güvenlik güçleri, meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak oyuncuyu bekleyen taraftarları uzaklaştırmak istedi. Polis tarafından müdahale edilerek dağıtılmaya çalışılan taraftarlar, yabancı madde atarak karşılık verdi.

Oyuncunun havalimanından ayrılmasının ardından ortam sakinleşirken bir taraftarın baygınlık geçirdiği görüldü.

Yaşanan olaylar sırasında kendisini bekleyen araca bindirilen Arda, Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

arda_tara

Arda Turan İstanbul'da! İşte ilk sözleri... ile ilgili etiketler Arda Turan Transfer Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.