Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın barış fotoğrafı!

Ekim 2016’da Arda Turan’la yollarını ayıran Aslıhan Doğan, geçen yıl bir dergiye konuşmuş ve ayrılık nedeni olarak ünlü futbolcunun İspanya’daki ev ortamının kendisine uymamasını göstermişti.

Geçen 8 ayda Arda Turan’ın adı Ebru Şallı, Yağmur Ünal ve “Kısmetse Olur” yarışmacısı Cansel Çördük’le anıldı. Aslıhan Doğan buna rağmen adı başka güzellerle anılan Arda Turan’dan vazgeçmedi ve gazetecilere “Arda bu ara sakat, bizi 1 ay sonra beraber görürsünüz” dedi.

Eski sevgililer, birkaç kez karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini takibe aldı ancak daha sonra yine takibi bıraktı. Şu günlerde İstanbul’da olan Arda Turan ile Aslıhan Doğan cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

wertwtwertw

Yıldız futbolcu, yeniden görüşmeye başladığı Aslıhan Doğan’la sık sık bir araya gelmeye başladı. Duymayan Kalmasın’ın özel haberine göre çift, barıştıktan sonra ilk kez Ortaköy'deki nir otelde düzenlenen iftar yemeğinde görüntülendi.

qwrweqwr

Daha sonra ise ikili Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan için kiraladığı evde bir araya geldi. Bu buluşmayı da Aslıhan Doğan’ın, müstakbel kayınçosu Okan Turan’ın Rumelihisarı’nda yeni taşındığı yalı dairesinin balkonundan paylaştığı video ele verdi.

erwtwerwe

Yüksek Sadakat’in “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer” şarkısının fonda çaldığı Boğaz manzaralı videosunun üzerine Aslıhan Doğan, “Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden” diyerek Arda Turan’a olan aşkını haykırdı. Bu arada ikili sosyal medyadan yeniden takipleşmeye başladı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın barış fotoğrafı! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan sürpriz beraber eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.