Galatasaraylılar başlarını dik tutsunlar

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan maçın hakkının beraberlik olduğunu belirterek, "Galatasaraylılar başlarını dik tutsunlar. Lider biziz. Sezon sonunda şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa derbiyi değerlendirdi. Bu sezon ilk 11'de oynayan ve 70 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Fenerbahçe derbisine bir Galatasaraylı olarak çıkmak çok mutluluk verici. Galatasaray çok iyi, Fenerbahçe kötü deniyordu. Aslında öyle değil durumlar. Biz gayet iyi durumdaydık ama Fenerbahçe de çok iyi takım. Bu sahada büyük oyuncular var. Bu zeminler de futbolcuları etkiliyor. Yüzde 50-60 etkiliyor. Fenerbahçe'nin net pozisyonu yoktu. Biz daha çok girdik ama maçın hakkı beraberlikti. Milyonlarca insan daha güzel bir futbol izlemeliydi. Sosyal medyanın istediğini yapsam 60 dakikada biterim ama doğru futbolla 120 dakika oynarım. Galatasaraylılar başlarını dik tutsunlar. Lider biziz. Sezon sonunda şampiyonluklar kazanacağız."

Galatasaraylılar başlarını dik tutsunlar ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.