Arda Turan Berkay olayı nedir? Arda Berkay kavgası!

Arda Turan Berkay olayı nedir? Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın üçüncü duruşmasında karar çıktı. Arda Turan'a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Dava sonrasında ise yaşanan olayın ne olduğu ise merak konusu. Peki Arda Turan-Berkay olayı nedir? Detaylar haberimizde...

Arda Turan Berkay olayı nedir? Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasındaki kavgaya ilişkin açılan davanın 3. duruşması görülüyor. Duruşmada ise karar çıktı. Arda Turan'a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Peki Arda Turan Berkay olayı nedir?

Arda Turan Berkay olayı nedir? Arda Berkay kavgası!

NE OLMUŞTU?

Özlem Şahin’i ‘Evli olmasaydım seni kaçırmazdım, çok güzel bir kızsın’ sözleriyle taciz ettiği iddia edilen Arda Turan ve Berkay arasında kavga çıkmıştı. Emirgan'daki bir eğlence mekanında Arda Turan şarkıcı Berkay Şahin'in eşini taciz etmiş ve ikili arasında yaşanan kavga sonrası Arda Turan hakkında "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehliye sokmak" ve "kasten yaralama" suçmalarıyla dava açılmıştı.

ARDA TURAN NE KADAR CEZA ALDI?

Duruşmada karar çıktı. Arda Turan cinsel taciz suçundan beraat etti. Mahkeme Arda Turan'a genel güvenliği tehlikeye sokma suçundan 10 ay, ruhsatsız silah suçundan 10 ay hapis ve bin 750 TL adli para cezası, Kasten yaralama suçundan 1 yıl 15 gün ceza olmak üzere toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.
Mahkeme ceza verilen suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.


BERKAY ŞAHİN

Berkay Şahin (d. 29 Aralık 1981, Ankara) veya tanınan adıyla Berkay, Türk şarkıcıdır.

1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

Arda Turan Berkay olayı nedir? Arda Berkay kavgası! ile ilgili etiketler Arda Turan Berkay Şahin Özlem Ada Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.