Arda Turan canlı yayında ağladı

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Sivasspor deplasmanında attığı golü anlatırken canlı yayında ağladı. Röportajı tamamlayamayan tecrübeli futbolcu, "Kusura bakmayın, konu Galatasaray olunca çok garip hissediyorum" diyebildi.

Galatasaray, Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanarak üst üste 3. galibiyetini elde ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın 2. golü kaptan Arda Turan'dan geldi. 9 yıl aradan sonra Galatasaray formasıyla gol sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu, beIN Sports'un flaş röportajında konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Arda Turan, "Çok mutluyum. İyi gidiyoruz. Ligin tepesindeki iki takımdan bir tanesiyiz. Çok uzun zaman oldu. Zor günler yaşamıştım. O yüzden insan bazen garip hissediyor. Konu Galatasaray olunca çok garip hissediyorum. Bir garip oluyorum. Zor günler yaşamıştım. Şimdi kendimi tutamıyorum. Galatasaray benim için çok özel. Bu gol, çok özel."" derken gözleri doldu. Ardından gözyaşlarına hakim olamayan Arda, röportajı sonlandırmak zorunda kaldı.

Arda Turan canlı yayında ağladı ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.