Arda Kural, neden sokakta kaldığını Hülya Avşar'a anlattı! / VİDEO

'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu, oyuncu Arda Kural oldu. Bir zamanlar popüler bir oyuncu iken yaşadığı psikolojik rahatsızlık sonrası mesleğini bırakıp uzun süre tedavi gören oyuncu, neden sokakta kaldığını ve o dönem yaşadıklarını katıldığı programda anlattı.

Hülya Avşar’ın “Dışarıda neden yaşadın?” sorusuna Kural: "Çok canım sıkıldı, çıktım. Sokak, sokakta yatmak içindir. Üstün açık, kafanda tavan diye bir şey yok. Kutunun içinde yaşamıyorsun. Uyurken çok güzel oluyor. Başına gelen bilir. Arkadaşımın şezlong kiraladğı bir yer vardı. Ben burada kalayım dedim. Birkaç gün öyle takıldım. Bana çok iyi geldi. Sokağa düşmedim, kendi isteğimle kaldım" diyerek yanıt verdi.

HÜLYA AVŞAR ÇOK ŞAŞIRDI

Hülya Avşar'ın konuşmanın ilk bölümünde Arda Kural'ın verdiği cevaba epey şaşırarak şakayla karışık, ' Valla bir tane çakıcam şimdi sana he' dedi.

Bundan sonra oyunculuk yapmayacağını ifade eden Arda Kural, hayatına senarist ve yönetmen olarak devam edeceğini söyledi. 'Yazar' diye bir film yazdığını açıklayan Kural, oyunculuktan soğudunu ve bu yaz filmini çekeceğini kaydetti.

Arda Kural, neden sokakta kaldığını Hülya Avşar'a anlattı! / VİDEO ile ilgili etiketler Arda Kural Hülya Avşar sohbet sokak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.