Arda Kural eski aşkını anlattı!

Eski sevgilisi Yıldız Asyalı'nın geçtiğimiz günlerde "Benim ilk ve en büyük aşkım Arda Kural'dı" açıklamasıyla ilgili konuşan Kural, eski sevgilisine övgüler yağdırdı.

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arda Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiği iddia edilmişti.

Kural, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programında o iddialara cevap verdi. Kural aynı zamanda eski aşkım Yıldız Asyalı hakkında duygusal şeyler söyledi.

 "YILDIZ'LA UNUTAMAYACAĞIMIZ ŞEYLER YAŞADIK"

Kural, eski sevgilisi hakkında şöyle konuştu: "Yıldız benim çocukluk aşkım, çok özel bir insan hayatımda hiçbir zaman unutamam. Unutamayacağımız şeyler de yaşadık zaten. Çok mutlu olduk, çok ağladık. Böyle şeyler söylemesi çok özel.

Arda Kural eski aşkını anlattı!

Hem hoşuma gitti, hem biraz incindim, hem biraz düşündüm. Yeniden hatırladım onu, teşekkür ediyorum beni hatırladığı için. Uzun zamandır görüşmüyoruz. Görsem sarılır, öperim… Ailesi de çok iyi insanlar. Bana zor günlerimde ailem destek çıktı.

Arda Kural eski aşkını anlattı! - Resim : 2"GERÇEKSEN ÇOK KAZANMIYORSUN HAYATTA"

Sağlık durumu hakkında konuşan Kural, "'Psikoz' rahatsızlığımın tanısıydı. Yanlış bilmiyorsam biraz iyi niyetten toplumda, sosyal yaşamda zorlanmakla ilgili bir rahatsızlık. Çok gerçeksen çok kazanmıyorsun hayatta. İnsanlar haklı o denli gerçek olunmazdı." dedi.

Arda Kural eski aşkını anlattı! ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Arda Kural
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.