Arda Kardeşler: VAR kayıtlarını dinleyin. Asla böyle bir şey demedim!

Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt'a Beşiktaş maçında "Sus lan!" dediği iddia edilen hakem Arda Kardeşler, kendisini savundu: "VAR kayıtlarını dinleyin. Asla böyle bir şey demedim! Eğer doğru çıkarsa, her şeye hazırım."

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçına, Kırmızı-Beyazlı futbolcuların hakem isyanı damga vurmuştu. Top taca çıktı mı çıkmadı, tartışmasıyla alevlenen hakem öfkesi maç sonu demeçlerine yansımış, Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt ise  "Futbolcu itiraz eder. Ama bu hakem nasıl hakem? 'Sus lan' diyor bize. Sivas'ın hakkını yiyorlar buna izin verilmemeli" ifadelerini kullanmıştı.

Maçın hakemi Arda Kardeşler'in "Sus lan" ifadesi Merkez Hakem Kurulu'nda gündeme geldi. Türkiye gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal, bugünkü köşesinde konuyla ilgili bilgiler paylaştı:

"Süper Lig kadrosundaki hele de bir FIFA kokartlı hakem sahadaki bir futbolcuya asla "sus ulan" diyemez! Sivassporlu Erdoğan, Beşiktaş maçından sonra bu iddiası ile hakem Arda Kardeşler'i itham etti. Arda Kardeşler, MHK'ya "VAR kayıtlarını dinleyin. Asla böyle bir şey demedim! Eğer doğru çıkarsa, her şeye hazırım" demiş. İşin ilginç tarafı şu; Sivassporlu Erdoğan ve Trabzonsporlu Erce birlikte yıllarca Altınordu formasını terlettiler.
Erce ve Arda Kardeşler ile Erdoğan'ın çok eskiye dayanan bir hukukları da var. Aynı evi, aynı sofrayı yıllarca paylaşmışlar. Acaba hangisi yalan söylüyor?"

Arda Kardeşler: VAR kayıtlarını dinleyin. Asla böyle bir şey demedim!

Arda Kardeşler: VAR kayıtlarını dinleyin. Asla böyle bir şey demedim! ile ilgili etiketler Sivasspor Erdoğan Yeşilyurt Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.