Arda Güler kimdir?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler çok sıkı bir şekilde takip ediliyor. Son dönemde oynadığı futbolla adından söz ettiren Arda Güler hangi okulda okuyor? Peki, Arda Güler kimdir? İşte, Arda Güler biyografisi…

Son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncular arasında yer alan Arda Güler, Fenerbahçeli taraftar tarafından yakın takibe alındı. Fenerbahçe'de attığı goller ve yaptığı asistler ile sık konuşulan isimlerden olan Arda Güler’in bonservisi de merak edilenler arasındadır. Peki, Arda Güler kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar...

Arda Güler kimdir?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. Her daim annesine olan bağlılığı ile bilinen genç oyuncu ailenin tek evladıdır.

Arda Güler

İlkokul ve lise eğitiminin ardından üniversite hazırlıklarına devam eden Güler şu anda Fenerbahçe Koleji’nde okumaktadır. Henüz 9 yaşındayken Gençlerbirliği’nin alt yapısına giren genç oyuncu yeteneği ile kısa sürede keşfedilmiş ve 4 sezon boyunca Gençlerbirliği formasını terlettikten sonra 2019 yılında Fenerbahçe’ye imza atmıştır.

14 yaşındayken Fenerbahçe’ye transfer olan Arda Güler, Elit Akademi Ligi U14’te 21 maçta 12, Elit Akademi Ligi U15’te 13 maçta 5, Elit Akademi Ligi U16’da 6 maçta 1 gol kaydetti. Fenerbahçe’de ise sarı lacivertli forma altında 22 maçta 10 gol 7 asistlik bir performans ortaya koyan Güler, taraftarlarca her zaman Alex De Souza’ya benzetildi.

Arda Güler

10 numara pozisyonunun yanı sıra orta sahada da görev alabilen Güler’in 2023 Haziran ayına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunmaktadır.

Arda Güler hangi okulda okuyor?

2005 yılında dünyaya gelen Arda Güler, Fenerbahçe Koleji'nde okuyor.

Arda Güler aslen nereli?

Arda Güler aslen Ankaralıdır.

Arda Güler kimdir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.