Arbaletle balkona çıkıp rastgele insan avladı: 2 ölü!

Hollanda'nın Almelo kentinde Tatar yayı (arbalet) ile yoldan geçenlere ok atan saldırgan, dehşet saçtı. Polisin kontrol altına aldığı bölgede operasyon yapıldı. Saldırgan yaralı olarak ele geçirilirken, evde 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bir kişi ise süreç boyunca yaralandı.

Hollanda'nın Almelo kentinde oklu saldırı dehşeti yaşandı.

BALKONUNDAN TATAR YAYIYLA İNSANLARA OK ATTI: 2 ÖLÜ

Bir evin balkonuna Tatar yayı (Arbalet) ile çıkan adamın yoldan geçenlere ok attığı belirtildi.

Balkondan yapılan arbaletli saldırıya ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, saldırganın evinin balkonundan çevredekileri rastgele seçtiği görüldü.

POLİSİN MÜDAHALESİ UZUN SÜRMEDİ

Olay yerine gelen polis, binayı kordon altına aldı. 

Hollanda medyasına göre polis, düzenlediği operasyon sonucu saldırganı yaralı olarak yakalarken, evde 2 cansız beden bulundu. Bir kişi ise yaralı. Ölümlerin okla mı yoksa bıçaklama sonucu mu yaşandığı belirsizliğini koruyor.

Arbaletle balkona çıkıp rastgele insan avladı: 2 ölü! ile ilgili etiketler Hollanda cinnet polis ARBALET tatar yayı almelo balkon ölü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.